activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tim Bain <tb...@alumni.duke.edu>
Subject Re: Queue Delete not working in 5.8
Date Fri, 08 May 2015 13:08:10 GMT
Although I couldn't find this documented on the wiki,
http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Producer-to-temp-queue-gets-blocked-td4666234.html
seems to indicate that policyEntries with queueName=">" don't match temp
queues (and the same for temp topics), and you have to use a separate
policyEntry for them with tempQueue="true".  See if that changes the
behavior you're seeing...
On May 8, 2015 6:57 AM, "Tim Bain" <tbain@alumni.duke.edu> wrote:

> One way is to look at the code that creates them, e.g. Destination
> tempDest = session.createTemporaryQueue();
>
> My gut tells me there should be a way to tell from JMX, but there's none
> described on the JMX wiki page, so maybe not.  Someone else may know of
> another way to tell.
>
> But since you added a setting related to allowing temp queue auto-creation
> and the behavior changed, I'd guess they are.
>
> Kevin Burton is the person on the list who's worked most heavily/recently
> with destination GCing, so I hope he'll jump into the discussion with some
> insight into what might be causing the behavior you're seeing.
> Sorry - I don't know if they are temp queues or not. How do I tell? From
> the
> ComTypeDefinition that they are created from?
>
>
>
> --
> View this message in context:
> http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Queue-Delete-not-working-in-5-8-tp4696159p4696249.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message