activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From jcreaney <enki...@yahoo.com>
Subject Working Install of Apache fails after reboot.
Date Sun, 17 May 2015 21:58:32 GMT
I had a working Apache server until I lost power for the computer and now the
server won't work.  I have ensured the server was started I check the logs
and I get this set of statements.  And I am not sure what the problem can
be:

[Sun May 17 17:06:19.230040 2015] [mpm_winnt:notice] [pid 1900:tid 288]
AH00424: Parent: Received restart signal -- Restarting the server.
[Sun May 17 17:06:19.780072 2015] [mpm_winnt:notice] [pid 1900:tid 288]
AH00455: Apache/2.4.12 (Win32) configured -- resuming normal operations
[Sun May 17 17:06:19.780072 2015] [mpm_winnt:notice] [pid 1900:tid 288]
AH00456: Apache Lounge VC11 Server built: Jan 28 2015 16:48:40
[Sun May 17 17:06:19.780072 2015] [core:notice] [pid 1900:tid 288] AH00094:
Command line: 'C:\\Apache24\\bin\\httpd.exe -d C:/Apache24'
[Sun May 17 17:06:19.823074 2015] [mpm_winnt:notice] [pid 1900:tid 288]
AH00418: Parent: Created child process 2860
[Sun May 17 17:06:20.511114 2015] [mpm_winnt:notice] [pid 2860:tid 192]
AH00354: Child: Starting 64 worker threads.
[Sun May 17 17:06:21.427166 2015] [mpm_winnt:notice] [pid 2004:tid 184]
AH00364: Child: All worker threads have exited.


When I try to access my server by IP address I got an error message and now
I get a blank white screen despite having pages with content.  



--
View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Working-Install-of-Apache-fails-after-reboot-tp4696607.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message