activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Paul Gale <paul.n.g...@gmail.com>
Subject Re: Queue locks up , purging it allows it to work again.
Date Mon, 20 Apr 2015 00:58:38 GMT
What version of ActiveMQ are you using? Please send the contents of you
activemq.xml file plus details of your producer consumer and how they're
implemented.
Have you set the broker's logging to TRACE level prior to running your
experiments? If so, please attach or use pastebin.

Thanks,
Paul

On Sun, Apr 19, 2015 at 8:14 PM, Kevin Burton <burton@spinn3r.com> wrote:

> I'm totally stumped on this bug ....
>
> Essentially, I have a queue that locks up and consumers in my main daemon
> no longer consume messages from it.
>
> It's basically dead.  If I restart my daemon, no more messages are
> consumed.
>
> I can browse the queue, consume them from my desktop, but I can't consume
> them from my main daemon.
>
> I've done all the normal debugging. JMX shows there are plenty of messages
> there.
>
> Messages just aren't being sent to the broker.
>
> Here's my major epiphany for the day, I can resolve this deadlock, but just
> purging the queue.
>
> No daemons needs to be restarted, etc. Just purging the queue is enough to
> kick off message processing again.
>
> Any idea what this could be? I'm willing to debug this, submit a patch,
> etc. I'm just at a loss as to what could be happening.
>
> I think it has something do to with the queue growing too large.  Shallow
> queues work fine.  Deep queues lock up and stop processing work.
>
> --
>
> Founder/CEO Spinn3r.com
> Location: *San Francisco, CA*
> blog: http://burtonator.wordpress.com
> ... or check out my Google+ profile
> <https://plus.google.com/102718274791889610666/posts>
> <http://spinn3r.com>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message