activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tim Bain <tb...@alumni.duke.edu>
Subject Re: "Invalid TLS Padding data Error" while trying to connect ActiveMQ via SSL
Date Tue, 31 Mar 2015 12:48:13 GMT
Based on a few minutes of Googling, the most common cause of that exception
seems to be code that doesn't read enough bytes before trying to unwrap
(decrypt) the content.  If that's what's going on, the log lines you posted
clearly indicate that the bug is in ActiveMQ code rather than code you
wrote (since it's during the process of interpreting the message's type),
so I'd recommend you submit a bug in JIRA.

Include the simplest configuration that can reproduce the problem, so that
whichever developer takes it on is able to recreate the problem, and if
you're getting any stack traces in your logs, include them in the JIRA bug
as well.
On Mar 30, 2015 9:34 PM, "harikrish07121991" <harikrish07121991@gmail.com>
wrote:

> Hi,
> I am trying to enable SSL in ActiveMQ broker with the following connector
> config in activemq.xml
>         <transportConnectors>
>
>             <transportConnector name="openwire"
> uri="tcp://
> 0.0.0.0:1883?maximumConnections=1000&amp;wireFormat.maxFrameSize=104857600
> "/>
>             <transportConnector name="ssl" uri="ssl://0.0.0.0:8883"/>
>         </transportConnectors>
> *But each time when the client tries to connect via port 8883 with client
> certificates , an error similar to the one below occurs :
> *
>
> 2015-03-30 19:00:58,844 | WARN  | Transport Connection to:
> tcp://10.30.9.254:45849 failed: java.io.IOException: Unknown data type:
> 77 |
> org.apache.activemq.broker.TransportConnection.Transport | ActiveMQ
> Transport: ssl:///10.30.9.254:45849
> 2015-03-30 19:00:58,926 | WARN  | Transport Connection to:
> tcp://10.30.9.254:45850 failed: javax.net.ssl.SSLHandshakeException:
> Invalid
> TLS padding data | org.apache.activemq.broker.TransportConnection.Transport
> | ActiveMQ Transport: ssl:///10.30.9.254:45850
>
> Am pretty much sure that the certificates are well formed.Also am using
> apache-activemq-5.11.0 and openssl version 1.0.1.
>
> Kindly help me with the issue am facing .
>
> Thanks
>
>
>
> --
> View this message in context:
> http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Invalid-TLS-Padding-data-Error-while-trying-to-connect-ActiveMQ-via-SSL-tp4694099.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message