activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "juanmanuel.romeraferrio" <juanmanuel.romerafer...@gmail.com>
Subject Problem with embedded broker
Date Wed, 12 Nov 2014 21:02:35 GMT
Hi, I'm having a problem in my system. 

In my producer, I have the next configuration. 

        
        <bean id="kahaDBPersistenceAdapter" 
               
class="org.apache.activemq.store.kahadb.KahaDBPersistenceAdapter">
                <property name="checksumJournalFiles" value="true" />
                <property name="checkForCorruptJournalFiles" value="true" />
                <property name="ignoreMissingJournalfiles" value="true" />
                <property name="directory" value="../data/KahaDB/" />
        </bean>

        
        <bean id="bridgedBroker"
class="org.apache.activemq.broker.BrokerService" 
                init-method="start" destroy-method="stop" >
                <property name="brokerName" value="#{gemfireProps.name}" />
                <property name="persistent" value="true" />
                <property name="transportConnectorURIs"
value="vm://localhost:61617" />
                <property name="networkConnectors">
                        <list>
                                <bean
class="org.apache.activemq.network.DiscoveryNetworkConnector">
                                        <property name="uri"
value="static:failover:(tcp://queue1-r35-01.desa.emp.com:61616,tcp://queue1-r35-02.desa.emp.com:61616)"
/>
                                </bean>
                        </list>
                </property>
                <property name="persistenceAdapter"
ref="kahaDBPersistenceAdapter" />
        </bean>

        
        <bean id="amqConnectionFactory"
class="org.apache.activemq.ActiveMQConnectionFactory">
                <property name="brokerURL" value="vm://localhost:61617" />
        </bean>

        
        <bean id="connectionFactory" 
               
class="org.springframework.jms.connection.CachingConnectionFactory">
                <property name="targetConnectionFactory"
ref="amqConnectionFactory" />
        </bean>



And the problem that I found is that if my consumer is not running, when I
send a message to the remoteBroker this message is showed in the Apache
ActiveMQ Console of the remoteBroker, but when I start the consumer the
message appear and is consumed. 

Why this occur? The message is storage in my localBroker and is not sended
if the consumer is not running? 

Thanks, 
Juan Manuel 



--
View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Problem-with-embedded-broker-tp4687370.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message