activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ishitori <Ishit...@bk.ru>
Subject Broker log full of Failed to register queue messages
Date Tue, 02 Sep 2014 16:04:56 GMT
Hi, I am using a cluster of 2 brokers connected via Duplex connector. Brokers
version is 5.10.0, Windows Server 2012 R2, java = SE 1.7.0_51-b13.

Recently I found that both brokers log is full of the same messages:

Full text of warning:
2014-09-02 07:37:41,430 | WARN | Failed to register queue://<queue_name> |
org.apache.activemq.network.MBeanBridgeDestination | ActiveMQ NIO Worker
8283
javax.management.InstanceAlreadyExistsException:
org.apache.activemq:brokerName=AMQ_Broker_1,connector=networkConnectors,networkConnectorName=<same_queue_name-DuplexConnector,networkBridge=tcp_//&lt;ip_and_port>,type=Broker,direction=inbound,destinationType=Queue,destinationName=<same_queue_name>
at com.sun.jmx.mbeanserver.Repository.addMBean(Unknown Source)[:1.7.0_51]
at
com.sun.jmx.interceptor.DefaultMBeanServerInterceptor.registerWithRepository(Unknown
Source)[:1.7.0_51]
at
com.sun.jmx.interceptor.DefaultMBeanServerInterceptor.registerDynamicMBean(Unknown
Source)[:1.7.0_51]
at
com.sun.jmx.interceptor.DefaultMBeanServerInterceptor.registerObject(Unknown
Source)[:1.7.0_51]
at
com.sun.jmx.interceptor.DefaultMBeanServerInterceptor.registerMBean(Unknown
Source)[:1.7.0_51]
at com.sun.jmx.mbeanserver.JmxMBeanServer.registerMBean(Unknown
Source)[:1.7.0_51]
at
org.apache.activemq.broker.jmx.ManagementContext.registerMBean(ManagementContext.java:380)[activemq-broker-5.10.0.jar:5.10.0]
at
org.apache.activemq.broker.jmx.AnnotatedMBean.registerMBean(AnnotatedMBean.java:72)[activemq-broker-5.10.0.jar:5.10.0]
at
org.apache.activemq.network.MBeanBridgeDestination.onInboundMessage(MBeanBridgeDestination.java:96)[activemq-broker-5.10.0.jar:5.10.0]
at
org.apache.activemq.network.MBeanNetworkListener.onInboundMessage(MBeanNetworkListener.java:115)[activemq-broker-5.10.0.jar:5.10.0]
at
org.apache.activemq.network.DemandForwardingBridgeSupport.serviceInboundMessage(DemandForwardingBridgeSupport.java:1672)[activemq-broker-5.10.0.jar:5.10.0]
at
org.apache.activemq.network.DemandForwardingBridgeSupport.serviceRemoteCommand(DemandForwardingBridgeSupport.java:643)[activemq-broker-5.10.0.jar:5.10.0]
at
org.apache.activemq.network.DemandForwardingBridgeSupport$3.onCommand(DemandForwardingBridgeSupport.java:224)[activemq-broker-5.10.0.jar:5.10.0]
at
org.apache.activemq.transport.ResponseCorrelator.onCommand(ResponseCorrelator.java:116)[activemq-client-5.10.0.jar:5.10.0]
at
org.apache.activemq.transport.MutexTransport.onCommand(MutexTransport.java:50)[activemq-client-5.10.0.jar:5.10.0]
at
org.apache.activemq.transport.WireFormatNegotiator.onCommand(WireFormatNegotiator.java:113)[activemq-client-5.10.0.jar:5.10.0]
at
org.apache.activemq.transport.AbstractInactivityMonitor.onCommand(AbstractInactivityMonitor.java:270)[activemq-client-5.10.0.jar:5.10.0]
at
org.apache.activemq.transport.TransportSupport.doConsume(TransportSupport.java:83)[activemq-client-5.10.0.jar:5.10.0]
at
org.apache.activemq.transport.nio.NIOTransport.serviceRead(NIOTransport.java:138)[activemq-client-5.10.0.jar:5.10.0]
at
org.apache.activemq.transport.nio.NIOTransport$1.onSelect(NIOTransport.java:69)[activemq-client-5.10.0.jar:5.10.0]
at
org.apache.activemq.transport.nio.SelectorSelection.onSelect(SelectorSelection.java:94)[activemq-client-5.10.0.jar:5.10.0]
at
org.apache.activemq.transport.nio.SelectorWorker$1.run(SelectorWorker.java:119)[activemq-client-5.10.0.jar:5.10.0]
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown
Source)[:1.7.0_51]
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown
Source)[:1.7.0_51]
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)[:1.7.0_51]

What is that? There are a lot of messages like that in both brokers and I
believe a new one is created as soon as a new message is sent to the broker. 

Am I correct that there something wrong between brokers interactions, since
1 broker tells to another one to create a queue which already exists on the
2nd broker? What could cause that and how can I fix it?



--
View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Broker-log-full-of-Failed-to-register-queue-messages-tp4685241.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message