activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Gary Tully <gary.tu...@gmail.com>
Subject Re: Number of consumers question
Date Wed, 02 Jul 2014 13:43:14 GMT
are you sure you are acking the messages?

On 27 June 2014 18:34, sks <Stephanie.Smith@sas.com> wrote:
> I am testing durable topics.
>
> I'm using the JAVA to programatically create the topic and the durable
> subscriber.
> The test closes the subscriber, session and connection and then exits
>
> If i use the ActiveMQ web console, it still shows the number of consumers at
> 1.
> I would have expected this to have gone to 0 now that the Java program has
> exited.
>
> Then i use another program to send a couple messages to this topic
> The offline subscriber shows enqueue of 2 which is what I expect as they are
> sitting on there.
> This program exits
>
> Now I run the consumer program again.
> It consumes the two messages as I would expect.
> But if I go back to the admin console for activeMQ (topic screen), it still
> shows consumers as 1, enqueue of 2 and dequeue of 0.
>
> I don't understand why this dequeue is set to 0 .
> If I look at the subscriber screen, it shows the enqueue/dequeue of 2 as I
> expect.
>
> Any ideas on this?
>
>
>
> --
> View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Number-of-consumers-question-tp4682575.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.



-- 
http://redhat.com
http://blog.garytully.com

Mime
View raw message