activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Claus Ibsen <claus.ib...@gmail.com>
Subject Re: Hawtio - ActiveMQ Issue
Date Sun, 01 Jun 2014 07:11:11 GMT
Hi

You should not use  the JMX operations to send messages to the broker,
but the activemq plugin itself, as you do in step #3.

The JMX plugin is like use jconsole to call direct on MBeans. So if
you do the same in jconsole you get same error about username etc.

I cannot remember if there is a JMX send operation that takes in
username/password. If so you can use that.

On Sun, Jun 1, 2014 at 8:28 AM, Happy User <happyuser828612@gmail.com> wrote:
> Could someone help me with the below issue?
>
> 1. I gave credentials in preferences for ActiveMQ.
> 2. I created Queue in the default broker and it was successful.
> 3. I selected the queue and clicked on the Send button in the top menu. The
> message was sent successful and I was able to even see my message when I
> clicked on Browse.
> 4. But weird stuff is, I clicked on the Operations menu and selected the
> 'Send text message(java.lang.string)' and gave the body as 'Hi' and clicked
> on Execute. But unfortunately, I got javax.jms.JMSSecurityException: User
> name [null] or password is invalid. For topic also, when I select send
> menu, message was sent successful. But getting same JMS exception when
> trying to send message through Operations menu.
>
> -Thanks



-- 
Claus Ibsen
-----------------
Red Hat, Inc.
Email: cibsen@redhat.com
Twitter: davsclaus
Blog: http://davsclaus.com
Author of Camel in Action: http://www.manning.com/ibsen
hawtio: http://hawt.io/
fabric8: http://fabric8.io/

Mime
View raw message