activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dejan Bosanac <de...@nighttale.net>
Subject Re: hawtio dashboard not appearing in activemq5.9.1
Date Fri, 18 Apr 2014 13:06:15 GMT
Alternatively, you can use HawtIO as a Chrome Extension which will allow
you to connect to any remote broker since 5.8.0 release. See
http://hawt.io/getstarted/index.html for more info.

Regards
--
Dejan Bosanac
----------------------
Red Hat, Inc.
FuseSource is now part of Red Hat
dbosanac@redhat.com
Twitter: @dejanb
Blog: http://sensatic.net
ActiveMQ in Action: http://www.manning.com/snyder/


On Thu, Apr 17, 2014 at 7:23 PM, artnaseef <art@artnaseef.com> wrote:

> I am sorry this has caused you trouble...
>
> Hawtio was removed from ActiveMQ's distribution. There are no plans at
> this stage to reintroduce it.
>
> You can look to deploy it separately.
>
> There has been a lot of attention to the console, including bug fixed and
> improvements to the existing console. Perhaps they will help meet any of
> your needs.
>
> Sent from my iPhone
>
> > On Apr 17, 2014, at 1:11 PM, "none22 [via ActiveMQ]" <
> ml-node+s2283324n4680393h31@n4.nabble.com> wrote:
> >
> > Hello,
> >
> > Let me preface this post with saying that I am not a developer and don't
> know the specifics of how activemq works. That being said, I have been
> tasked to update our activemq version that we have running in the lab. I
> have successfully done so, however I am unable to pull up the hawtio
> dashboard by going to http://localhost:8161/hawtio. I get a 404 everytime
> I try to go to it.
> >
> > I am running activemq5.9.1.
> > Java Version: Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.6.0_33-b03)
> >
> > I pulled the code from here:
> http://mirrors.ibiblio.org/apache/activemq/5.9.1/
> >
> > I pretty much used this document:
> https://github.com/nmilford/rpm-activemq for the compilation of the rpm,
> however I used the 5.9.1 files from the above mirror. I altered his spec
> file to 5.9.1 instead of 5.9 and then compiled the rpm. If anyone has any
> ideas why I can't pull up the dashboard, please let me know.
> >
> > Thanks,
> > Garrett
> >
> >
> > If you reply to this email, your message will be added to the discussion
> below:
> >
> http://activemq.2283324.n4.nabble.com/hawtio-dashboard-not-appearing-in-activemq5-9-1-tp4680393.html
> > To start a new topic under ActiveMQ - User, email
> ml-node+s2283324n2341805h3@n4.nabble.com
> > To unsubscribe from ActiveMQ - User, click here.
> > NAML
>
>
>
>
> --
> View this message in context:
> http://activemq.2283324.n4.nabble.com/hawtio-dashboard-not-appearing-in-activemq5-9-1-tp4680393p4680395.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message