activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From snake0zero <snake0z...@hotmail.com>
Subject Some question about static and multicast for network broker
Date Wed, 02 Apr 2014 04:09:06 GMT
Hi all

I'm trying to set up a network of broker to implement message sync between
network.

When I check static and multicast for network broker, I can connect one
broker to consume messages from another broker in same network via multicast
discovery.

But I found I can't sync message in same situation via static fixed URI.
I recognized 61616 is major broker and  61617 and 61618 are sub broker in my
business
my config xml about multicast looks like this:
*broker1:*
<networkConnectors>
   <networkConnector uri="multicast://default" networkTTL="3"
duplex="true"/>
</networkConnectors>
<transportConnectors>
<transportConnector name="openwire"
uri="tcp://10.78.147.175:61616?maximumConnections=1000&amp;wireFormat.maxFrameSize=104857600"
discoveryUri="multicast://default"/>
</transportConnectors>
*broker2:*
<networkConnectors>
   <networkConnector uri="multicast://default" networkTTL="3"
duplex="true"/>
</networkConnectors>
<transportConnectors>
<transportConnector name="openwire"
uri="tcp://10.78.147.175:61617?maximumConnections=1000&amp;wireFormat.maxFrameSize=104857600"
discoveryUri="multicast://default"/>
</transportConnectors>
*broker3:*
<networkConnectors>
   <networkConnector uri="multicast://default" networkTTL="3"
duplex="true"/>
</networkConnectors>
<transportConnectors>
<transportConnector name="openwire"
uri="tcp://10.78.147.175:61618?maximumConnections=1000&amp;wireFormat.maxFrameSize=104857600"
discoveryUri="multicast://default"/>
</transportConnectors>

And my config xml about static looks like this:
*broker1:*
<networkConnectors>
   <networkConnector
uri="static:(tcp://localhost:61617,tcp://localhost:61618)" networkTTL="3"
duplex="true"/>
</networkConnectors>
<transportConnectors>
<transportConnector name="openwire"
uri="tcp://10.78.147.175:61616?maximumConnections=1000&amp;wireFormat.maxFrameSize=104857600"/>
</transportConnectors>
*broker2:*
<networkConnectors>
   <networkConnector uri="static:(tcp://localhost:61616)" networkTTL="2"
duplex="true"/>
</networkConnectors>
<transportConnectors>
<transportConnector name="openwire"
uri="tcp://10.78.147.175:61617?maximumConnections=1000&amp;wireFormat.maxFrameSize=104857600"/>
</transportConnectors>
*broker3:*
<networkConnectors>
   <networkConnector uri="static:(tcp://localhost:61616)" networkTTL="2"
duplex="true"/>
</networkConnectors>
<transportConnectors>
<transportConnector name="openwire"
uri="tcp://10.78.147.175:61618?maximumConnections=1000&amp;wireFormat.maxFrameSize=104857600"/>
</transportConnectors>

I frequently see ' Could not start network bridge between XXX' in my
activeMQ prompt.
What should I do to success message sync via static fixed URI?
Is there some configuration mistake?




--
View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Some-question-about-static-and-multicast-for-network-broker-tp4679838.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message