activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Li Li <fancye...@gmail.com>
Subject Re: build active cms problems
Date Mon, 10 Mar 2014 11:41:51 GMT
7. after I use ./configure --with-apr=/usr/local/apr, it's correct
but after long time of make, there is error.(I have installed openssl
1.0 but still the same error)

libtool: compile:  g++ -DHAVE_CONFIG_H -I. -I../.. -ansi -pedantic
-DLINUX -D_REENTRANT -D_GNU_SOURCE -I/usr/local/apr/include/apr-1
-I/usr/kerberos/include -W -Wall -Wextra -Wconversion -fPIC
-fstrict-aliasing -Wstrict-aliasing=2 -Wno-long-long -g -O2 -pthread
-MT decaf/internal/net/ssl/openssl/libactivemq_cpp_la-OpenSSLSocket.lo
-MD -MP -MF decaf/internal/net/ssl/openssl/.deps/libactivemq_cpp_la-OpenSSLSocket.Tpo
-c decaf/internal/net/ssl/openssl/OpenSSLSocket.cpp  -fPIC -DPIC -o
decaf/internal/net/ssl/openssl/.libs/libactivemq_cpp_la-OpenSSLSocket.o
decaf/internal/net/ssl/openssl/OpenSSLSocket.cpp: In member function
'virtual void decaf::internal::net::ssl::openssl::OpenSSLSocket::startHandshake()':
decaf/internal/net/ssl/openssl/OpenSSLSocket.cpp:367: error:
'SSL_set_tlsext_host_name' was not declared in this scope
make[2]: *** [decaf/internal/net/ssl/openssl/libactivemq_cpp_la-OpenSSLSocket.lo]
错误 1
make[2]: Leaving directory
`/home/lili/activemqcpp/activemq-cpp-library-3.8.2/src/main'
make[1]: *** [all-recursive] 错误 1
make[1]: Leaving directory `/home/lili/activemqcpp/activemq-cpp-library-3.8.2'
make: *** [all] 错误 2

On Mon, Mar 10, 2014 at 6:35 PM, Li Li <fancyerii@gmail.com> wrote:
> my environment:
> 1. lsb_release -a
> LSB Version:
> :core-3.1-amd64:core-3.1-ia32:core-3.1-noarch:graphics-3.1-amd64:graphics-3.1-ia32:graphics-3.1-noarch
> Distributor ID: RedHatEnterpriseServer
> Description:    Red Hat Enterprise Linux Server release 5.5 (Tikanga)
> Release:        5.5
> Codename:       Tikanga
>
> 2. gcc --version
> gcc (GCC) 4.1.2 20080704 (Red Hat 4.1.2-54)
>
> 3. autoconf --version
> autoconf (GNU Autoconf) 2.59
>
> build steps
> 1. build e2fsprogs-1.42.9
>     1.1 ./configure
>     1.2 make
>     1.3 sudo make install
> 2. build cppunit-1.12.1
>     the same as above
> 3. build apr-1.5.0
>     the same as above
> 4. build apr-util-1.5.3
>     4.1 ./configure --with-apr=/usr/local/apr/
>     4.2 make
>     4.3 sudo make install
> 5. build apr-iconv 1.2.1
>     the same as above
> 6. build activemq-cpp-library-3.8.2
> ./autogen.sh
> configure.ac:18: error: Autoconf version 2.61 or higher is required
> configure.ac:18: the top level
> autom4te: /usr/bin/m4 failed with exit status: 63
> aclocal: autom4te failed with exit status: 63
> autoreconf: aclocal failed with exit status: 63
> 7. ./configure
> checking for APR... yes
> checking APR version... 1.2.7
> wanted regexes are 1\.[3-9]\.[0-9] 1\.[3-9]\.1[0-9]
> configure: error: invalid apr version found, check the README for
> supported versions.
>
> I have installed apr-1.5, why it find 1.2.7?

Mime
View raw message