activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From artnaseef <...@artnaseef.com>
Subject Re: Same message redelivered to multiple consumers after failover
Date Sun, 16 Mar 2014 00:23:39 GMT
Can you reproduce without the debugger?  It may be necessary to add delays in the code. 

If you create a Jira entry summarizing the problem, I will assign it to myself and take a
look. 

Sent from my iPhone

> On Mar 13, 2014, at 9:56 PM, "gregg [via ActiveMQ]" <ml-node+s2283324n4679064h32@n4.nabble.com>
wrote:
> 
> Final test. 
> I reproduced this in CentOS 6.0 under Java "1.7.0_09-icedtea" and a clean ActiveMQ 5.9.0
install. 
> 
> Same steps as before. I issued a Terminate jvm(int) or Stop() command from Hawtio console
to trigger the same behaviour. 
> 
> I don't get this problem when sending "activemq stop" from from command line. 
> 
> 
> 
> If you reply to this email, your message will be added to the discussion below:
> http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Same-message-redelivered-to-multiple-consumers-after-failover-tp4678640p4679064.html
> To start a new topic under ActiveMQ - User, email ml-node+s2283324n2341805h3@n4.nabble.com

> To unsubscribe from ActiveMQ - User, click here.
> NAML




--
View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Same-message-redelivered-to-multiple-consumers-after-failover-tp4678640p4679127.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message