activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From CB <iggy.phi...@hotmail.com>
Subject Updated Start-Up Instructions?
Date Thu, 27 Mar 2014 13:04:58 GMT
All,

Brand new to ActiveMQ and just trying to follow the installation/startup
instructions but I'm not having a lot of success. I'm wondering if the
instructions are appropriate for the latest release (5.9.0).

Following the instructions at  http://activemq.apache.org/installation.html
<http://activemq.apache.org/installation.html>   I extracted my 5.9.0
release to a directory on my Ubuntu machine, cd to bin, and run activemq but
it just complains about my usage of the command. Seems I need to do
'./activemq setup config-file-name', and then './activemq restart'. It seems
to be running now but it certainly seems the instructions are not complete.
I am missing something?

Also, I cloned and built the source so that I could try to run the
performance tests as described here: 
http://activemq.apache.org/activemq-performance-module-users-manual.html
<http://activemq.apache.org/activemq-performance-module-users-manual.html> 
. But these instructions don't seem to work either. I'm able to build as
described in the "Prerequisites" section, but when I try 'mvn
activemq-perf:broker -Durl=broker.tcp://localhost:61616' I get a build
failure and some errors:

$ mvn activemq-perf:broker -Durl=broker.tcp://localhost:61616
[INFO] Scanning for projects...
[INFO]
------------------------------------------------------------------------
[INFO] Reactor Build Order:
[INFO]
[INFO] ActiveMQ :: Tooling
[INFO] ActiveMQ :: Memory Usage Test Plugin
[INFO] ActiveMQ :: Performance Test Plugin
[INFO] ActiveMQ :: StartUp/Stop Plugin
[WARNING] The POM for
org.eclipse.jetty:maven-jetty-plugin:jar:7.6.9.v20130131 is missing, no
dependency information available
[WARNING] Failed to retrieve plugin descriptor for
org.eclipse.jetty:maven-jetty-plugin:7.6.9.v20130131: Plugin
org.eclipse.jetty:maven-jetty-plugin:7.6.9.v20130131 or one of its
dependencies could not be resolved: Failed to read artifact descriptor for
org.eclipse.jetty:maven-jetty-plugin:jar:7.6.9.v20130131
[WARNING] The POM for org.apache.maven.plugins:maven-archiver:jar:2.5 is
missing, no dependency information available
[WARNING] Failed to retrieve plugin descriptor for
org.apache.maven.plugins:maven-archiver:2.5: Plugin
org.apache.maven.plugins:maven-archiver:2.5 or one of its dependencies could
not be resolved: Failed to read artifact descriptor for
org.apache.maven.plugins:maven-archiver:jar:2.5
[WARNING] The POM for org.eclipse.m2e:lifecycle-mapping:jar:1.0.0 is
missing, no dependency information available
[WARNING] Failed to retrieve plugin descriptor for
org.eclipse.m2e:lifecycle-mapping:1.0.0: Plugin
org.eclipse.m2e:lifecycle-mapping:1.0.0 or one of its dependencies could not
be resolved: Failed to read artifact descriptor for
org.eclipse.m2e:lifecycle-mapping:jar:1.0.0
Downloading:
http://repo.maven.apache.org/maven2/org/codehaus/mojo/maven-metadata.xml
Downloading:
http://repo.maven.apache.org/maven2/org/apache/maven/plugins/maven-metadata.xml
Downloaded:
http://repo.maven.apache.org/maven2/org/codehaus/mojo/maven-metadata.xml (22
KB at 70.0 KB/sec)
Downloaded:
http://repo.maven.apache.org/maven2/org/apache/maven/plugins/maven-metadata.xml
(13 KB at 39.0 KB/sec)
[INFO]
------------------------------------------------------------------------
[INFO] Reactor Summary:
[INFO]
[INFO] ActiveMQ :: Tooling ............................... SKIPPED
[INFO] ActiveMQ :: Memory Usage Test Plugin .............. SKIPPED
[INFO] ActiveMQ :: Performance Test Plugin ............... SKIPPED
[INFO] ActiveMQ :: StartUp/Stop Plugin ................... SKIPPED
[INFO]
------------------------------------------------------------------------
[INFO] BUILD FAILURE
[INFO]
------------------------------------------------------------------------
[INFO] Total time: 2.297s
[INFO] Finished at: Thu Mar 27 12:55:17 GMT 2014
[INFO] Final Memory: 12M/481M
[INFO]
------------------------------------------------------------------------
[ERROR] No plugin found for prefix 'activemq-perf' in the current project
and in the plugin groups [org.apache.maven.plugins, org.codehaus.mojo]
available from the repositories [local (/home/cb/.m2/repository), central
(http://repo.maven.apache.org/maven2)] -> [Help 1]
[ERROR]
[ERROR] To see the full stack trace of the errors, re-run Maven with the -e
switch.
[ERROR] Re-run Maven using the -X switch to enable full debug logging.
[ERROR]
[ERROR] For more information about the errors and possible solutions, please
read the following articles:
[ERROR] [Help 1]
http://cwiki.apache.org/confluence/display/MAVEN/NoPluginFoundForPrefixException

Seems like I'm missing something but I'm trying to follow the instructions
step by step. Any help?

Thanks,
C



--
View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Updated-Start-Up-Instructions-tp4679579.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message