activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Chirag Pujara <chiragpuj...@gmail.com>
Subject Broker Hangs after some time - or does nothing.
Date Wed, 05 Feb 2014 21:38:27 GMT
I am using Activemq-5.10.SNAPSHOT and implementing with replicated leveldb.

After few messages consumer stop processing messages. Messages just stay on
queue. nothing happens. Client cannot send anymore messges. I dont see any
exception on client side. I dont see any exception on server logs.

I saw some exception in logs :

2014-02-05 14:01:28,247 | DEBUG | Running WriteCheck[tcp://
10.190.225.214:44179] |
org.apache.activemq.transport.AbstractInactivityMonitor | ActiveMQ
InactivityMonitor Worker
2014-02-05 14:01:28,285 | DEBUG | Transport Connection to: tcp://
10.190.237.125:58514 failed: java.io.EOFException |
org.apache.activemq.broker.TransportConnection.Transport | ActiveMQ
Transport: tcp:///10.190.237.125:58514@61616
java.io.EOFException
        at java.io.DataInputStream.readInt(DataInputStream.java:392)
        at
org.apache.activemq.openwire.OpenWireFormat.unmarshal(OpenWireFormat.java:275)
        at
org.apache.activemq.transport.tcp.TcpTransport.readCommand(TcpTransport.java:221)
        at
org.apache.activemq.transport.tcp.TcpTransport.doRun(TcpTransport.java:213)
        at
org.apache.activemq.transport.tcp.TcpTransport.run(TcpTransport.java:196)
        at java.lang.Thread.run(Thread.java:724)
2014-02-05 14:01:28,285 | DEBUG | Unregistering MBean
org.apache.activemq:type=Broker,brokerName=activemq,connector=clientConnectors,connectorName=openwire,connectionViewType=clientId,connectionName=ID_RHEL6u2-001-1-38845-1391630198629-0_1
| org.apache.activemq.broker.jmx.ManagementContext | ActiveMQ Transport:
tcp:///10.190.237.125:58514@61616
2014-02-05 14:01:28,285 | DEBUG | Transport Connection to: tcp://
10.190.237.125:58519 failed: java.io.EOFException |
org.apache.activemq.broker.TransportConnection.Transport | ActiveMQ
Transport: tcp:///10.190.237.125:58519@61616
java.io.EOFException
        at java.io.DataInputStream.readInt(DataInputStream.java:392)
        at
org.apache.activemq.openwire.OpenWireFormat.unmarshal(OpenWireFormat.java:275)
        at
org.apache.activemq.transport.tcp.TcpTransport.readCommand(TcpTransport.java:221)
        at
org.apache.activemq.transport.tcp.TcpTransport.doRun(TcpTransport.java:213)
        at
org.apache.activemq.transport.tcp.TcpTransport.run(TcpTransport.java:196)
        at java.lang.Thread.run(Thread.java:724)
2014-02-05 14:01:28,285 | DEBUG | Unregistering MBean
org.apache.activemq:type=Broker,brokerName=activemq,connector=clientConnectors,connectorName=openwire,connectionViewType=remoteAddress,connectionName=tcp_//10.190.237.125_58514
| org.apache.activemq.broker.jmx.ManagementContext | ActiveMQ Transport:
tcp:///10.190.237.125:58514@61616


but after that everything in normal.


any suggestions where to start troubleshooting.

thanks,
chirag

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message