activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From artnaseef <...@artnaseef.com>
Subject Re: Problem with JMX mbean, not showing ActiveMQ.DLQ when ActiveMQ service restarted
Date Thu, 13 Feb 2014 15:32:33 GMT
Is there an error message in the broker log?  

Sent from my iPhone

> On Feb 13, 2014, at 4:29 AM, "sharma_arun_se [via ActiveMQ]" <ml-node+s2283324n4677927h85@n4.nabble.com>
wrote:
> 
> Agree with you. We have no messages in DLQ, when I restarted ActiveMQ service. 
> 
> But ActiveMQ web-console queue tab (http://localhost:8161/admin/queues.jsp) must be visible
to me which has other queue. 
> 
> But currently, it is throwing error when I click queue tab in ActiveMQ web-console. 
> 
> " 
> Error! 
> 
> Exception occurred while processing this request, check the log for more information!"

> 
> 
> If you reply to this email, your message will be added to the discussion below:
> http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Problem-with-JMX-mbean-not-showing-ActiveMQ-DLQ-when-ActiveMQ-service-restarted-tp4677858p4677927.html
> To start a new topic under ActiveMQ - User, email ml-node+s2283324n2341805h3@n4.nabble.com

> To unsubscribe from ActiveMQ - User, click here.
> NAML




--
View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Problem-with-JMX-mbean-not-showing-ActiveMQ-DLQ-when-ActiveMQ-service-restarted-tp4677858p4677940.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message