activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From James Strachan <james.strac...@gmail.com>
Subject Re: ActiveMQ 5.9.0 Hawtio Slow
Date Sat, 11 Jan 2014 11:32:00 GMT
Aha! Thanks for the heads up. Sounds like something odd with your network
configuration maybe? Is 127.0.0.1 slow too?

On Friday, January 10, 2014, kraythe . wrote:

> I figured this out. If I access it via localhost:8161 it is extremely slow
> but if I use my local IP then it is very fast. Bug time I think.
>
> *Robert Simmons Jr. MSc. - Lead Java Architect @ EA*
> *Author of: Hardcore Java (2003) and Maintainable Java (2012)*
> *LinkedIn: **http://www.linkedin.com/pub/robert-simmons/40/852/a39
> <http://www.linkedin.com/pub/robert-simmons/40/852/a39>*
>
>
> On Fri, Jan 10, 2014 at 2:24 PM, kraythe . <kraythe@gmail.com> wrote:
>
> > Actually I have it set at the max of 30 seconds and it still runs
> > agonizingly slow taking 30+ seconds to load a page.
> >
> > *Robert Simmons Jr. MSc. - Lead Java Architect @ EA*
> > *Author of: Hardcore Java (2003) and Maintainable Java (2012)*
> > *LinkedIn: **http://www.linkedin.com/pub/robert-simmons/40/852/a39
> > <http://www.linkedin.com/pub/robert-simmons/40/852/a39>*
> >
> >
> > On Wed, Jan 8, 2014 at 11:40 AM, James Strachan-2 [via ActiveMQ] <
> > ml-node+s2283324n4676121h88@n4.nabble.com> wrote:
> >
> >> You might want to tone down the refresh rate on the Preferences page to
> >> see
> >> if that helps?
> >>
> >>
> >> On 8 January 2014 17:37, Christian Posta <[hidden email]<
> http://user/SendEmail.jtp?type=node&node=4676121&i=0>>
> >> wrote:
> >>
> >> > i haven't noticed anything like this.
> >> > what OS/browser are you using?
> >> >
> >> > On Sun, Jan 5, 2014 at 9:41 PM, kraythe <[hidden email]<
> http://user/SendEmail.jtp?type=node&node=4676121&i=1>>
> >> wrote:
> >> > > I downloaded ActiveMQ 5.9.0 with Hawtio (in research to ugrade from
> >> > 5.8.0)
> >> > > and I am experiencing such slowness in the console that it is
> >> unusable.
> >> > Any
> >> > > click takes up to a second for a reply. Any idea what I have
> >> configured
> >> > > wrong? Or is it just not ready for prime time? Thanks in advance.
> >> > >
> >> > >
> >> > >
> >> > > --
> >> > > View this message in context:
> >> >
> >>
> http://activemq.2283324.n4.nabble.com/ActiveMQ-5-9-0-Hawtio-Slow-tp4676028.html
> >> > > Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
> >> >
> >> >
> >> >
> >> > --
> >> > Christian Posta
> >> > http://www.christianposta.com/blog
> >> > twitter: @christianposta
> >> >
> >>
> >>
> >>
> >> --
> >> James
> >> -------
> >> Red Hat
> >>
> >> Email: [hidden email]<
> http://user/SendEmail.jtp?type=node&node=4676121&i=2>
> >> Web: http://fusesource.com
> >> Twitter: jstrachan, fusenews
> >> Blog: http://macstrac.blogspot.com/
> >>
> >> Open Source Integration
> >>
> >>
> >> ------------------------------
> >>  If you reply to this email, your message will be added to the
> >> discussion below:
> >>
> >>
> http://activemq.2283324.n4.nabble.com/ActiveMQ-5-9-0-Hawtio-Slow-tp4676028p4676121.html
> >>  To unsubscribe from ActiveMQ 5.9.0 Hawtio Slow, click here<
> http://activemq.2283324.n4.nabble.com/template/NamlServlet.jtp?macro=unsubscribe_by_code&node=4676028&code=a3JheXRoZUBnbWFpbC5jb218NDY3NjAyOHwzNzgyMDUzMDU=
> >
> >> .
> >> NAML<<http://activemq.2283324.n4.nabble.com/template/NamlServlet.jtp?macro=macro_viewer&id=instant_html%21nabble%3Aemail.naml&base=nabble.naml.namespaces.BasicNamespace-nabble.view.web.template.NabbleNamespace-nabble.view.web.template.NodeNamespace&breadcrumbs=notify_subscribers%21nabble%3Aemail.naml-instant_emails%21nabble%3Aemail.naml-send_instant_email%21nabble%3Aemail.naml>



-- 
James
-------
Red Hat

Email: jstracha@redhat.com
Web: http://fusesource.com
Twitter: jstrachan, fusenews
Blog: http://macstrac.blogspot.com/

Open Source Integration

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message