activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From craig w <codecr...@gmail.com>
Subject Re: apollo admin interface over HTTPS
Date Fri, 24 Jan 2014 17:41:43 GMT
I've created an issue: https://issues.apache.org/jira/browse/APLO-347

thanks


On Fri, Jan 24, 2014 at 10:03 AM, Hiram Chirino <hiram@hiramchirino.com>wrote:

> Nope.  That's a bit odd please raise a JIRA issue so we can track this
> down.
>
> On Fri, Jan 24, 2014 at 7:03 AM, craig w <codecraig@gmail.com> wrote:
> > I've setup Apollo 1.6 and I've enabled the web admin interface over http
> > and https:
> >
> > <web_admin bind="http://0.0.0.0:8161" />
> > <web_admin bind="https://0.0.0.0:8162" />
> >
> > If I access the interface over HTTP, I get the login form, which I
> fill-out
> > and can then access the page.
> >
> > If I logout of the HTTP session, and then try access the interface over
> > HTTPS, I immediately get into the web admin interface, but the "Action
> not
> > authorized" banner is shown, over and over (I guess for each failed
> > request).
> >
> > The "trick" to avoid seeing those errors when accessing the web admin
> over
> > HTTPS is to first login via HTTP, then go to the https URL.
> >
> > Is this a known issue? I haven't found anything so far on the issues
> list.
> >
> > Thanks,
> > Craig
> >
> > --
> >
> > https://github.com/mindscratch
> > https://www.google.com/+CraigWickesser
> > https://twitter.com/mind_scratch
>
>
>
> --
> Hiram Chirino
>
> Engineering | Red Hat, Inc.
>
> hchirino@redhat.com | fusesource.com | redhat.com
>
> skype: hiramchirino | twitter: @hiramchirino
>
> blog: Hiram Chirino's Bit Mojo
>



-- 

https://github.com/mindscratch
https://www.google.com/+CraigWickesser
https://twitter.com/mind_scratch

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message