activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Christian Posta <christian.po...@gmail.com>
Subject Re: Changes to user name and password in ConnectionInfo not working
Date Tue, 05 Nov 2013 13:48:59 GMT
Maybe call ActiveMQConnection#cleanup() and then
ActiveMQConnection#changeUserInfo(user, password) and try the
connection again.

On Tue, Nov 5, 2013 at 3:28 AM, Sophia Wright <sophiawright43@gmail.com> wrote:
> Hi there,
>
> I am seeing a strange issue. I am using a TransportListener to detect
> transport interrupted events and when this happens, I am changing the user
> name and password in ActiveMQConnectionFactory as well as in the
> ActiveMQConnection.getConnectionInfo() objects (using setUserName and
> setPassword methods). My requirement is that everytime broker crashes and
> restarts, I want to suppy a different user name and password fields.
>
> These new user name and password are not being sent to the broker upon
> restart. Could somebody please help why? Upon restart, the broker is seeing
> previous user name and password fields in the connection info objects in
> addConnection() method in a plugin. Does the broker persist this
> information?
>
> =Sophia=
>
>
>
> --
> View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Changes-to-user-name-and-password-in-ConnectionInfo-not-working-tp4673891.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.



-- 
Christian Posta
http://www.christianposta.com/blog
twitter: @christianposta

Mime
View raw message