activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From gmicky <michal.gu...@gmail.com>
Subject activemq example configuration does not work with debug set in log4j in 5.9.0
Date Tue, 12 Nov 2013 15:15:02 GMT
Hi, 

logQuery bean example in activemq.xml:

 
    <bean id="logQuery"
class="org.fusesource.insight.log.log4j.Log4jLogQuery"
          lazy-init="false" scope="singleton"
          init-method="start" destroy-method="stop">
    </bean>

does not work in combination with debug setup on log4j.properties. 

Test case:
1) No debug - everything is working
i do not change anything in default config and  startup 5.9.0 using
./bin/activemq start

everything works as expected.

2)I do not change anything only set debug logging as advised by uncomenting
line in ./conf/log4j.properties
#log4j.rootLogger=DEBUG, logfile, console 

and comment out following lines:
log4j.rootLogger=INFO, console, logfile
log4j.logger.org.apache.activemq.spring=WARN
log4j.logger.org.apache.activemq.web.handler=WARN
log4j.logger.org.springframework=WARN
log4j.logger.org.apache.xbean=WARN
log4j.logger.org.apache.camel=INFO
log4j.logger.org.eclipse.jetty=WARN

and try to start the broker. 

In activemq log I get infinite loop of:
2013-11-12 16:12:14,338 | DEBUG | loaded class
org.eclipse.jetty.servlet.DefaultServlet |
org.eclipse.jetty.webapp.WebAppClassLoader | main
2013-11-12 16:12:14,341 | DEBUG | loaded class
org.eclipse.jetty.servlet.DefaultServlet |
org.eclipse.jetty.webapp.WebAppClassLoader | main
2013-11-12 16:12:14,344 | DEBUG | loaded class
org.eclipse.jetty.servlet.DefaultServlet |
org.eclipse.jetty.webapp.WebAppClassLoader | main
2013-11-12 16:12:14,351 | DEBUG | loaded class
org.eclipse.jetty.servlet.DefaultServlet from
java.net.URLClassLoader@6719dc16 |
org.eclipse.jetty.webapp.WebAppClassLoader | main
2013-11-12 16:12:14,363 | DEBUG | loaded class
org.eclipse.jetty.servlet.DefaultServlet from
java.net.URLClassLoader@6719dc16 |
org.eclipse.jetty.webapp.WebAppClassLoader | main
2013-11-12 16:12:14,365 | DEBUG | loaded class
org.eclipse.jetty.servlet.DefaultServlet |
org.eclipse.jetty.webapp.WebAppClassLoader | main
2013-11-12 16:12:14,374 | DEBUG | loaded class
org.eclipse.jetty.servlet.DefaultServlet from
java.net.URLClassLoader@6719dc16 |
org.eclipse.jetty.webapp.WebAppClassLoader | main
2013-11-12 16:12:14,391 | DEBUG | loaded class
org.eclipse.jetty.servlet.DefaultServlet from
java.net.URLClassLoader@6719dc16 |
org.eclipse.jetty.webapp.WebAppClassLoader | main
2013-11-12 16:12:14,394 | DEBUG | loaded class
org.eclipse.jetty.servlet.DefaultServlet |
org.eclipse.jetty.webapp.WebAppClassLoader | main
2013-11-12 16:12:14,398 | DEBUG | loaded class
org.eclipse.jetty.servlet.DefaultServlet |
org.eclipse.jetty.webapp.WebAppClassLoader | main
2013-11-12 16:12:14,406 | DEBUG | loaded class
org.eclipse.jetty.servlet.DefaultServlet from
java.net.URLClassLoader@6719dc16 |
org.eclipse.jetty.webapp.WebAppClassLoader | main
2013-11-12 16:12:14,446 | DEBUG | loaded class
org.eclipse.jetty.servlet.DefaultServlet from
java.net.URLClassLoader@6719dc16 |
org.eclipse.jetty.webapp.WebAppClassLoader | main
2013-11-12 16:12:14,456 | DEBUG | loaded class
org.eclipse.jetty.servlet.DefaultServlet |
org.eclipse.jetty.webapp.WebAppClassLoader | main
2013-11-12 16:12:14,463 | DEBUG | loaded class
org.eclipse.jetty.servlet.DefaultServlet from
java.net.URLClassLoader@6719dc16 |
org.eclipse.jetty.webapp.WebAppClassLoader | main
2013-11-12 16:12:14,482 | DEBUG | loaded class
org.eclipse.jetty.servlet.DefaultServlet from
java.net.URLClassLoader@6719dc16 |
org.eclipse.jetty.webapp.WebAppClassLoader | main
2013-11-12 16:12:14,485 | DEBUG | loaded class
org.eclipse.jetty.servlet.DefaultServlet |
org.eclipse.jetty.webapp.WebAppClassLoader | main
2013-11-12 16:12:14,488 | DEBUG | loaded class
org.eclipse.jetty.servlet.DefaultServlet |
org.eclipse.jetty.webapp.WebAppClassLoader | main
2013-11-12 16:12:14,491 | DEBUG | loaded class
org.eclipse.jetty.servlet.DefaultServlet |
org.eclipse.jetty.webapp.WebAppClassLoader | main

and broker is never started.

Can anyone confirm debug works together with, because as soon as I remove it
everything works fine even in debug mode:
   <bean id="logQuery"
class="org.fusesource.insight.log.log4j.Log4jLogQuery"
          lazy-init="false" scope="singleton"
          init-method="start" destroy-method="stop">
    </bean>


Michal



--
View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/activemq-example-configuration-does-not-work-with-debug-set-in-log4j-in-5-9-0-tp4674218.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message