activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Christian Posta <christian.po...@gmail.com>
Subject Re: "OpenWireFormatNegotiator::onewayWire format negotiation timeout" when creating connection/session
Date Thu, 17 Oct 2013 16:44:02 GMT
Take a stack trace of the broker and post it here.


On Thu, Oct 17, 2013 at 8:51 AM, JRR <jrr@cisco.com> wrote:

> It appears that we are using Active MQ 5.8.0
>
> And we are using the Active MQ C++ client version 3.7.0.
>
> Is it reproducible? Well, sort of in a way. We've entered this state and
> and
> now it happens for every message we attempt to send (I'm assuming the QA
> folks haven't reset their applications yet).
>
> As for restarting their tests and making it happen again? That has not been
> done, yet. It in the the beginning "oh crap" phase, of investigation. My
> first reaction was that it was probably an issue with the broker itself --
> which you seem to be supporting.
>
> However, then the next question is... is it a defect with the broker or did
> we do something that caused the broker to start doing this? It usually
> works
> fine.
>
>
>
>
>
> --
> View this message in context:
> http://activemq.2283324.n4.nabble.com/OpenWireFormatNegotiator-onewayWire-format-negotiation-timeout-when-creating-connection-session-tp4672902p4672951.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>



-- 
*Christian Posta*
http://www.christianposta.com/blog
twitter: @christianposta

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message