activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dejan Bosanac <de...@nighttale.net>
Subject Re: Bug in web console
Date Mon, 28 Oct 2013 15:44:54 GMT
Thanks!

Regards
--
Dejan Bosanac
----------------------
Red Hat, Inc.
FuseSource is now part of Red Hat
dbosanac@redhat.com
Twitter: @dejanb
Blog: http://sensatic.net
ActiveMQ in Action: http://www.manning.com/snyder/


On Mon, Oct 28, 2013 at 2:11 PM, Bratislav Stojanovic <
bratislav1983@gmail.com> wrote:

> https://issues.apache.org/jira/browse/AMQ-4828
>
> I hope I did it correctly.
>
>
> On Mon, Oct 28, 2013 at 1:37 PM, Dejan Bosanac <dejan@nighttale.net>
> wrote:
>
> > Can you log this in Jira? Also, if you're using 5.9.0, try hawtio console
> > as that'll be default console going forward.
> >
> > Regards
> > --
> > Dejan Bosanac
> > ----------------------
> > Red Hat, Inc.
> > FuseSource is now part of Red Hat
> > dbosanac@redhat.com
> > Twitter: @dejanb
> > Blog: http://sensatic.net
> > ActiveMQ in Action: http://www.manning.com/snyder/
> >
> >
> > On Fri, Oct 25, 2013 at 11:09 AM, Bratislav Stojanovic <
> > bratislav1983@gmail.com> wrote:
> >
> > > I think I discovered a bug in activemq-web-console under karaf (not
> sure
> > > if it exists in the standalone amq).
> > >
> > > When you try to open
> http://localhost:8181/activemqweb/connections.jspit
> > > will
> > > show "Error!" and "Exception occurred while processing this request,
> > check
> > > the log for more information!".
> > >
> > > Stack trace attached. Seems like networkTTL property cannot be found
> for
> > > some reason?
> > >
> > > Anyone experiencing the same? I'll open a JIRA ticket for this.
> > >
> > > I'm using 5.9.0 under karaf 2.3.3 and Java 1.6.45 x64.
> > >
> > > --
> > > Bratislav Stojanovic, M.Sc.
> > >
> >
>
>
>
> --
> Bratislav Stojanovic, M.Sc.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message