activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Bratislav Stojanovic <bratislav1...@gmail.com>
Subject Re: Bug in web console
Date Mon, 28 Oct 2013 13:11:00 GMT
https://issues.apache.org/jira/browse/AMQ-4828

I hope I did it correctly.


On Mon, Oct 28, 2013 at 1:37 PM, Dejan Bosanac <dejan@nighttale.net> wrote:

> Can you log this in Jira? Also, if you're using 5.9.0, try hawtio console
> as that'll be default console going forward.
>
> Regards
> --
> Dejan Bosanac
> ----------------------
> Red Hat, Inc.
> FuseSource is now part of Red Hat
> dbosanac@redhat.com
> Twitter: @dejanb
> Blog: http://sensatic.net
> ActiveMQ in Action: http://www.manning.com/snyder/
>
>
> On Fri, Oct 25, 2013 at 11:09 AM, Bratislav Stojanovic <
> bratislav1983@gmail.com> wrote:
>
> > I think I discovered a bug in activemq-web-console under karaf (not sure
> > if it exists in the standalone amq).
> >
> > When you try to open http://localhost:8181/activemqweb/connections.jspit
> > will
> > show "Error!" and "Exception occurred while processing this request,
> check
> > the log for more information!".
> >
> > Stack trace attached. Seems like networkTTL property cannot be found for
> > some reason?
> >
> > Anyone experiencing the same? I'll open a JIRA ticket for this.
> >
> > I'm using 5.9.0 under karaf 2.3.3 and Java 1.6.45 x64.
> >
> > --
> > Bratislav Stojanovic, M.Sc.
> >
>



-- 
Bratislav Stojanovic, M.Sc.

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message