activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Christian Posta <christian.po...@gmail.com>
Subject Re: Producer connections keep breaking
Date Wed, 04 Sep 2013 21:41:11 GMT
Not sure. How can we recreate this?


On Wed, Sep 4, 2013 at 5:18 AM, Alberto Talavera <atalavera@gmail.com>wrote:

> Hi,
>
> We've been experiencing some trouble with producer connections being broken
> and not recovering appropriately. Or that's what we've gathered...
>
> We're using a PooledConnectionFactory with 100 max connections, where there
> are 15 producers. The rest of the parameters are kept the default in the
> factory. Both the driver and broker are 5.8.
>
> At some point, producers get slowed down, a insert in the queue may take
> from 500ms up to 4s where it's usually done in less than 100ms. The
> datastore looks perfectly fit and the insertion ratio is obviously the
> same, some 70 msgs/s.
>
> There are no errors in the client and the only thing seen in the broker is
> this:
> 2013-09-04 10:17:49,653 | WARN  | Transport Connection to: tcp://
> 10.101.4.19:38123 failed: java.io.IOException: Timer already cancelled. |
> org.apache.activemq.broker.TransportConnection.Transport | ActiveMQ NIO
> Worker 556
>
> This log keeps printing again and again when we experience this slowness.
> The clients are configured with infinite exponential back off connection
> retrying.
>
> Do anyone have any idea on what's happening?
> How could we debug this issue further?
>
> Thanks!
>



-- 
*Christian Posta*
http://www.christianposta.com/blog
twitter: @christianposta

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message