activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Hiram Chirino <hi...@hiramchirino.com>
Subject Re: Apollo subscribing with selector does not consume existing messages
Date Fri, 27 Sep 2013 08:07:37 GMT
Awesome.  Thanks for the update!

On Thu, Sep 26, 2013 at 9:55 PM, AlexP <apara-activemq@standardset.com> wrote:
> Hey, thanks for the reply.  We debugged this further and it actually turned
> out to be an issue with a PHP stomp implementation we were using.
> Apparently, when building the SEND FRAME, the PHP implementation was placing
> a space after the : in the header.  So the actual value appeared to have a
> leading space and did not match with our selector.
>
> What clued us into the issue was the fact that messages posted by Stomp.js
> were 3 characters less in size, as reported by the Apollo Console, than
> those posted by the PHP stomp implementation.  This translated into the 3
> spaces after the headers which were being sent with the message.
>
> After fixing the issue in the PHP code, everything is working quite nicely
> with Apollo.
>
> -AP_
>
>
>
> --
> View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Apollo-subscribing-with-selector-does-not-consume-existing-messages-tp4671834p4671874.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.



-- 
Hiram Chirino

Engineering | Red Hat, Inc.

hchirino@redhat.com | fusesource.com | redhat.com

skype: hiramchirino | twitter: @hiramchirino

blog: Hiram Chirino's Bit Mojo

Mime
View raw message