activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Christian Posta <christian.po...@gmail.com>
Subject Re: After change time in server the ActiveMQ 5.6 not work
Date Tue, 27 Aug 2013 15:33:28 GMT
Weird. Have you tried without failover? Can you make any connections to the
brokers?
Or does this happen randomly?


On Tue, Aug 27, 2013 at 7:18 AM, juanlopez <juan.lopezutn@gmail.com> wrote:

> This is the scenario
>
> LSB Version:
>
> :core-4.0-amd64:core-4.0-ia32:core-4.0-noarch:graphics-4.0-amd64:graphics-4.0-ia32:graphics-4.0-noarch:printing-4.0-amd64:printing-4.0-ia32:printing-4.0-noarch
> Distributor ID: CentOS
> Description:    CentOS release 5.8 (Final)
>
>
> Activemq 5.6 - Mode cluster and fileover crossed, and share the same
> filesystem
>
> Act1---Act2Failover
> Act2---Act1Failover
>
> Jboss 6.1 & cliente (activemq.ra-ra)
>
> I had 2 Jboss servers with one ActiveMQ per server, the time between them
> was syncronized (I had the same time in both servers). On day we changed
> the
> time of Server1 10 seconds, but everything was working well. But when we
> decided to re-sync both servers time, ActiveMQ started to fail with the
> following error:
>
>
> 2013-08-26 00:00:00,369 ERROR
> [org.apache.activemq.ra.ActiveMQEndpointWorker] (pool-1-thread-12) Endpoint
> will try to reconnect to the JMS broker in 30 seconds
> 2013-08-26 00:00:14,885 ERROR
> [org.apache.activemq.ra.ActiveMQEndpointWorker] (pool-1-thread-6) Failed to
> connect to broker
> [failover:(tcp://
> 192.168.10.32:61616?socketBufferSize=131072&ioBufferSize=16348,tcp://192.168.10.33:61617?socketBufferSize=131072&ioBufferSize=16348)?randomize=false&maxReconnectDelay=1000&maxReconnectAttempts=10&timeout=3000&jms.redeliveryPolicy.initialRedeliveryDelay=60000&jms.redeliveryPolicy.redeliveryDelay=60000&jms.redeliveryPolicy.maximumRedeliveries=6
> ]:
> Failover timeout of 3000 ms reached.: javax.jms.JMSException: Failover
> timeout of 3000 ms reached.
>
> Exist cache or temp folder , wich contains the time of message send to
> broker, or any configuration related to communicaction with this Activemq
> in
> mode cluster or failover?
>
> Regards
>
>
>
> --
> View this message in context:
> http://activemq.2283324.n4.nabble.com/After-change-time-in-server-the-ActiveMQ-5-6-not-work-tp4670737.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>



-- 
*Christian Posta*
http://www.christianposta.com/blog
twitter: @christianposta

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message