activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Christian Posta <christian.po...@gmail.com>
Subject Re: I lost messages when sending from multiple producers ,each producer is in a seperate thread
Date Thu, 29 Aug 2013 20:47:07 GMT
Did all the producers get started?


On Thu, Aug 29, 2013 at 7:11 AM, HellKnight <hellknight@foxmail.com> wrote:

> the producer program is much the same as  in this post
> <
> http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Why-I-get-quot-waiting-for-space-to-send-transacted-message-quot-warning-td4670902.html
> >
> the only diff is that each producer sends 100 msgs this time to avoid the
> problem mentioned in my previous post.
> <
> http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Why-I-get-quot-waiting-for-space-to-send-transacted-message-quot-warning-td4670902.html
> >
>
> But I found that activemq server didn't get 1000 messages as expected, it
> got 700 to 800 messages. If I send 1000 messages from only one producer ,
> no
> message is lost.
> why this happens ? please help and thank you in advance
>
>
>
> --
> View this message in context:
> http://activemq.2283324.n4.nabble.com/I-lost-messages-when-sending-from-multiple-producers-each-producer-is-in-a-seperate-thread-tp4670915.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>



-- 
*Christian Posta*
http://www.christianposta.com/blog
twitter: @christianposta

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message