activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jose María Zaragoza <demablo...@gmail.com>
Subject Re: Weird behavior [SOLVED]
Date Sun, 25 Aug 2013 17:11:20 GMT
Hello:

Finally the problem was about TTL parameter ( 10 seconds ) and the
clock configured in each machine. As the difference in clock between
both machines was greater than 2 minutes, the messages were discard

My solution is :

- to synchronize the clock in every machine
- TTL per message = 5 minutes


Regards


2013/8/23 Jose María Zaragoza <demablogia@gmail.com>:
> Hello:
>
> I'm using Apache ActiveMQ 5.8.0
> I'm having a weird behavior ,
> I would like any help .
>
> I explain it:
>
> I've got a web application ( a.k.a. WAR ) that send a text message to
> a topic by using jmsTemplate
> I made a testing consumer ( a  Spring's
> DefaultMessageListenerContainer object )  ,  listening for these
> messages.
>
> ActiveMQ server is installed on remote machine ( Linux CentOS + JDK 7 )
>
> So,
>
> 1)  if I deploy my WAR into my local Tomcat 6 ( Windows 7 JDK6 ) and
> my webapp sends a message, onMessage()'s consumer method is invoked.
> All works fine
>
> 2) if I deploy WAR into Tomcat 6's remote machine ( same than ActiveMQ
> server , ie CentOS  JDK 7 ) and my webapp sends  a message
> ,onMessage()'s consumer method IS NOT invoked.
> But if i see webconsole,  message was enqueued and it was dequeued !!!
> ( I've got only one a consumer , I'm sure ).
> But onMessage() method wasn't invoked.
>
> Logs don't show any error/exception ; just onMessage() method in my
> consumer wasn't invoked
>
> I dont understand where the difference can be, because webconsole says
> that message was dequeued ( I guess, it was read )
>
> Any ideas ?
> It doesn't seem a format message problem because is a text message
>
> It doesn't seem a transport problem because the message is delivered
> to ActiveMQ (  enqueued .And  it is read ( dequeued )
>
> But my configuration is :
>
> broker persistent="false"
>
> <transportConnector name="openwire"
> uri="nio://10.68.1.245:61616?maximumConnections=1000&amp;wireformat.maxFrameSize=104857600"
> updateClusterClients="true"/>
>
>
> Thanks and regards

Mime
View raw message