activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Timothy Bish <tabish...@gmail.com>
Subject Re: ActiveMQ 5.8 FailoverTransport - Invalid connect parameters
Date Tue, 23 Jul 2013 22:42:09 GMT
On 07/23/2013 05:28 PM, Greenbean wrote:
> We are having problems with the failovertransport after upgrading to ActiveMQ
> 5.8.  Previously we could use a URL as shown below.  However, after
> upgrading to the 5.8 client libraries we get an Invalid connect parameters
> error.  I have tried various combinations (failover:// and failover: without
> the //) but nothing seems to work.  Has anyone else run in to this problem?
>
> failover://(tcp://myhost:61616)?initialReconnectDelay=100
>
> Caused by: java.lang.IllegalArgumentException: Invalid connect parameters:
> {initialReconnectDelay=100}
> 	at
> org.apache.activemq.transport.failover.FailoverTransportFactory.createTransport(FailoverTransportFactory.java:64)
> 	at
> org.apache.activemq.transport.failover.FailoverTransportFactory.doConnect(FailoverTransportFactory.java:37)
> 	at
> org.apache.activemq.transport.TransportFactory.connect(TransportFactory.java:64)
> 	at
> org.apache.activemq.ActiveMQConnectionFactory.createTransport(ActiveMQConnectionFactory.java:250)
>
>
>
> --
> View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/ActiveMQ-5-8-FailoverTransport-Invalid-connect-parameters-tp4669644.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>
There's a bunch of unit tests that use just such syntax.  If you can 
reproduce it in a JUnit test case than open a new issue in Jira.

-- 
Tim Bish
Sr Software Engineer | RedHat Inc.
tim.bish@redhat.com | www.fusesource.com | www.redhat.com
skype: tabish121 | twitter: @tabish121
blog: http://timbish.blogspot.com/


Mime
View raw message