activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Christian Posta <christian.po...@gmail.com>
Subject Re: Temporary Topic not forwarding responses as expected
Date Wed, 12 Jun 2013 17:56:06 GMT
I don't see your configs or sample code, did you forget to add them?


On Mon, Jun 10, 2013 at 3:49 PM, kpoxmq <kpox@sogetthis.com> wrote:

> Setup: ActiveMQ 5.8.0, API: ctivemq-cpp-3.7.0I have a 2-broker NOB setup,
> and
> configured duplex network connectors for topic "a.b.c" on broker1. A server
> process on broker1 publishes to the "a.b.c" using a Producer and specifies
> a
> ReplyTo destination which is a temporary topic created within the AMQ
> session using session->createTemporaryTopic(). It also creates a consumer
> listening on this temporary topic.A client on broker2 consumes messages
> from
> topic "a.b.c" using a Consumer and replies to the ReplyTo address using a
> Producer. This Reply message never makes it to the consumer listening to
> the
> temporary topic on broker1 when I use the configuration below on
> broker1:However, I notice that when I add a catch-all filter as shown
> below,
> the consumer on the temp topic sees the reply message:            " />
> Why do I need a catch-all wildcard filter when bridgeTempDestinations is
> already set to true? If at all I must specify a filter, I need a filter for
> just temporary queues. I notice they are prefixed by the connection ID's,
> but it is nothing I can use a wildcard to select only on since it contains
> a
> colon.
>
>
>
> --
> View this message in context:
> http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Temporary-Topic-not-forwarding-responses-as-expected-tp4668062.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.




-- 
*Christian Posta*
http://www.christianposta.com/blog
twitter: @christianposta

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message