activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Paul Gale <paul.n.g...@gmail.com>
Subject Re: Amazon EC2 and ActiveMQ : Inactive client disconnects
Date Wed, 05 Jun 2013 19:53:51 GMT
Perhaps the options wireFormat.maxInactivityDuration and
wireFormat.maxInactivityDurationInitalDelay might help?

http://activemq.apache.org/configuring-wire-formats.html

Thanks,
Paul



On Wed, Jun 5, 2013 at 3:12 PM, manua <agarwal.manu@gmail.com> wrote:

> HI,
>
> I am using ActiveMQ 5.8.0 setup on Amazon EC2 Ubuntu instance. The inactive
> consumer connected from external networks got disconnected after some time,
> but the same consumers when running internally works fine.
>
> The external consumer works fine until there is flow of requests but if no
> requests went through in last 1 hour, they disconnected. My transport
> connector seconds are,
>
>  <transportConnector name="stomp"
> uri="stomp://
> 0.0.0.0:61612?wireFormat.maxInactivityDuration=0&amp;wireformat.maxFrameSize=1048576000&amp;transport.keepAliveResponseRequired=true
> "/>
>   <transportConnector name="stomp+nio"
> uri="stomp+nio://
> 0.0.0.0:61613?wireFormat.maxInactivityDuration=0&amp;wireformat.maxFrameSize=1048576000&amp;transport.keepAliveResponseRequired=true
> "/>
>
> Please let me know if you feel there is something wrong with the settings
> or
> if we have to enable something else on Amazon ec2 instance.
>
> Thanks
> Manu
>
>
>
> --
> View this message in context:
> http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Amazon-EC2-and-ActiveMQ-Inactive-client-disconnects-tp4667929.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message