activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From kpoxmq <k...@sogetthis.com>
Subject Temporary Topic not forwarding responses as expected
Date Mon, 10 Jun 2013 19:49:02 GMT
Setup: ActiveMQ 5.8.0, API: ctivemq-cpp-3.7.0I have a 2-broker NOB setup, and
configured duplex network connectors for topic "a.b.c" on broker1. A server
process on broker1 publishes to the "a.b.c" using a Producer and specifies a
ReplyTo destination which is a temporary topic created within the AMQ
session using session->createTemporaryTopic(). It also creates a consumer
listening on this temporary topic.A client on broker2 consumes messages from
topic "a.b.c" using a Consumer and replies to the ReplyTo address using a
Producer. This Reply message never makes it to the consumer listening to the
temporary topic on broker1 when I use the configuration below on
broker1:However, I notice that when I add a catch-all filter as shown below,
the consumer on the temp topic sees the reply message:            " />   
Why do I need a catch-all wildcard filter when bridgeTempDestinations is
already set to true? If at all I must specify a filter, I need a filter for
just temporary queues. I notice they are prefixed by the connection ID's,
but it is nothing I can use a wildcard to select only on since it contains a
colon.



--
View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Temporary-Topic-not-forwarding-responses-as-expected-tp4668062.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message