activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Christian Posta <christian.po...@gmail.com>
Subject Re: enableAudit="false" didn't work
Date Fri, 10 May 2013 13:37:43 GMT
try setting enableAudit="false" on the DQL strategy you're using


On Thu, May 9, 2013 at 6:22 AM, Christian Posta
<christian.posta@gmail.com>wrote:

> sounds like it should work, but your best bet is to alter Tim's test case (
> http://svn.apache.org/viewvc/activemq/trunk/activemq-unit-tests/src/test/java/org/apache/activemq/bugs/AMQ3405Test.java?view=markup)
> to use same settings you got and get it to fail. then we can figure out
> what's really going on.
>
>
>
>
> On Thu, May 9, 2013 at 4:23 AM, prabumca06@gmail.com <prabumca06@gmail.com
> > wrote:
>
>> https://issues.apache.org/jira/browse/AMQ-3405Like above issue,I am
>> facing in
>> my messaging system.I have tried setting enableAudit="false" in
>> activemq.xml
>> like below.But after re-delivery messages from DLQ messages not coming
>> into
>> DLQ."                                 producerFlowControl="false"
>> optimizedDispatch="false"
>> maxPageSize="1000"
>> useCache="true"                                 queuePrefetch="1000"
>> enableAudit="false"                                 >
>> Please
>> kindly help me.
>>
>>
>>
>> --
>> View this message in context:
>> http://activemq.2283324.n4.nabble.com/enableAudit-false-didn-t-work-tp4666812.html
>> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>
>
>
>
> --
> *Christian Posta*
> http://www.christianposta.com/blog
> twitter: @christianposta
>



-- 
*Christian Posta*
http://www.christianposta.com/blog
twitter: @christianposta

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message