activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Christian Posta <christian.po...@gmail.com>
Subject Re: Problem with Source/JavaDoc in Maven/Eclipse
Date Mon, 13 May 2013 15:28:21 GMT
I just tried a build and seems source/javadoc are built fine in 5.9.

mvn clean install -Pdeploy -Dmaven.test.skip=true

eg, i can see

activemq-broker/target/activemq-broker-5.9-SNAPSHOT-javadoc.jar
activemq-broker/target/activemq-broker-5.9-SNAPSHOT-sources.jar


On Mon, May 13, 2013 at 1:43 AM, Andrea Arcuri <arcuri82@gmail.com> wrote:

> Hi,
>   I am using ActiveMQ 5.8, and getting problems with multicast. Before
> posting it here for help, I was planning to do some debugging. Maybe it is
> just an error on my side. But couldn't do any debugging, as I do not manage
> to link the source code/javadoc of ActiveMQ...
>
> I include ActiveMQ with Maven with the standard:
>
> <dependency>
>   <groupId>org.apache.activemq</groupId>
>   <artifactId>activemq-all</artifactId>
>   <version>5.8.0</version>
> </dependency>
>
> when I compile my project with Maven, I also use the options:
>
> eclipse:clean eclipse:eclipse  -DdownloadSources -DdownloadJavadocs
>
> And then import all the submodules in Eclipse.
>
> For all the (many) libraries I use, I do get JavoDoc and sources (these
> latter are essential for debugging, as then I can step into the source code
> to see what they actually do). This does not seem the case for ActiveMQ. I
> looked at my local Maven repository, and see:
>
> $ ls -l ~/.m2/repository/org/apache/activemq/activemq-all/5.8.0/
> total 5721
> -rwx------+ 1 AArcuri Domain Users     371 May  6 15:35 _maven.repositories
> -rwx------+ 1 AArcuri Domain Users       0 Apr 17 12:29
> activemq-all-5.8.0-javadoc.jar-not-available
> -rwx------+ 1 AArcuri Domain Users     696 Apr 17 12:29
> activemq-all-5.8.0-javadoc.jar.lastUpdated
> -rwx------+ 1 AArcuri Domain Users    8159 Apr 17 12:28
> activemq-all-5.8.0-sources.jar
> -rwx------+ 1 AArcuri Domain Users      40 Apr 17 12:28
> activemq-all-5.8.0-sources.jar.sha1
> -rwx------+ 1 AArcuri Domain Users 5830599 Apr 16 13:16
> activemq-all-5.8.0.jar
> -rwx------+ 1 AArcuri Domain Users      40 Apr 16 13:16
> activemq-all-5.8.0.jar.sha1
> -rwx------+ 1 AArcuri Domain Users    4440 Apr 16 13:15
> activemq-all-5.8.0.pom
> -rwx------+ 1 AArcuri Domain Users      40 Apr 16 13:15
> activemq-all-5.8.0.pom.sha1
> -rwx------+ 1 AArcuri Domain Users     492 Apr 30 13:03
> m2e-lastUpdated.properties
>
>
> The source and javadoc jar files are there, but do not seem to contain any
> source/javadoc (just to be sure, I unzipped those files). I tried with
> ActiveMQ 5.7, and also checked out and compile/install the latest 5.9 from
> SVN. Same story.
>
> Is there anything I am doing wrong, or indeed there is something wrong in
> ActiveMQ? I had a look at the pom.xml file, and saw:
>
>  <profile>
>       <id>deploy</id>
>       <build>
>         <defaultGoal>deploy</defaultGoal>
>         <plugins>
>           <plugin>
>             <groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
>             <artifactId>maven-source-plugin</artifactId>
>             <version>${maven-source-plugin-version}</version>
>             <executions>
>               <execution>
>                 <id>attach-sources</id>
>                 <goals>
>                   <goal>jar</goal>
>                 </goals>
>               </execution>
>             </executions>
>           </plugin>
>           <plugin>
>             <groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
>             <artifactId>maven-javadoc-plugin</artifactId>
>             <executions>
>               <execution>
>                 <id>attach-javadocs</id>
>                   <goals>
>                     <goal>jar</goal>
>                   </goals>
>               </execution>
>             </executions>
>           </plugin>
>           <plugin>
>             <groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
>             <artifactId>maven-project-info-reports-plugin</artifactId>
>             <version>2.6</version>
>             <configuration>
>               <dependencyLocationsEnabled>
>                 false
>               </dependencyLocationsEnabled>
>             </configuration>
>           </plugin>
>         </plugins>
>       </build>
>     </profile>
>
>
> So not sure to understand what is going on, as in theory it should work...
>
> Anyway a related post is:
>
> http://activemq.2283324.n4.nabble.com/ActiveMQ-rar-source-td4651281.html
>
>
> many thanks
>
> Andrea
>
>
>
> --
> View this message in context:
> http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Problem-with-Source-JavaDoc-in-Maven-Eclipse-tp4666949.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>



-- 
*Christian Posta*
http://www.christianposta.com/blog
twitter: @christianposta

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message