activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From heimdull <fre...@cfandersen.com>
Subject Re: Trying out 5.9 with LevelDB replication and have errors
Date Sat, 18 May 2013 20:28:29 GMT
I downloaded latest snapshot and its working without the message now.. Not sure how I managed
to get an old snapshot when I downloaded one last night, must have click wrong link… 

anyways:

All I did was start zookeeper on all three boxes then un-tarred snapshot and started node
1 then 2 then 3 and when there was three running there was some type of conflict I guess…


But it looks good now…

My other question that I need to research next is this:

INFO | Client will not SASL-authenticate because the default JAAS configuration section 'Client'
could not be found. If you are not using SASL, you may ignore this. On the other hand, if
you expected SASL to work, please fix your JAAS configuration.

is there a configuration that I'm missing? Do I need this? is this part of Zookeepers security
setup?

-freddy

On May 18, 2013, at 12:41 PM, ceposta [via ActiveMQ] wrote:

> Can you give a try with a newer snapshot? I just tried on trunk and cannot 
> reproduce what you're trying. Also, are you sending messages to the master 
> at any point? Can you post the exact steps you used to produce this? 
> 
> 
> On Sat, May 18, 2013 at 11:50 AM, heimdull <[hidden email]> wrote: 
> 
> > Setup: 
> > 3 servers each with apache-activemq-5.9-20130517.104100-65-bin and 
> > Zookeeper-3.4.5 running. 
> > 
> >         <persistenceAdapter> 
> >             <replicatedLevelDB 
> >                     directory="${activemq.data}" 
> >                     replicas="1" 
> >                     bind="tcp://0.0.0.0:61619" 
> >                     zkAddress="10.0.0.1:2181,10.0.0.2:2181,10.0.0.3:2181" 
> >                     zkPath="/activemq/leveldb-stores" 
> >                     /> 
> >         </persistenceAdapter> 
> > 
> > When I start my first amq it becomes a master, then I start node 2 and its 
> > connects/replicates and becomes a slave. When I start my node 3 I get 
> > errors 
> > on both slaves: 
> > 
> > jvm 1    |  WARN | Unexpected session error: java.io.IOException: 
> > Connection 
> > reset by peer 
> > jvm 1    |  INFO | Connecting to master... 
> > jvm 1    |  INFO | Connecting catchup session... 
> > jvm 1    |  INFO | Catchup session connected... 
> > jvm 1    |  INFO | Slave skipping download of: log/00000000000000b5.log 
> > jvm 1    |  INFO | Slave requested: 00000000000000b5.index/MANIFEST-000002 
> > jvm 1    |  INFO | Slave requested: 00000000000000b5.index/000003.log 
> > jvm 1    |  INFO | Slave requested: 00000000000000b5.index/CURRENT 
> > jvm 1    |  INFO | Slave downloaded: log/activemq.log (337604 bytes) 
> > jvm 1    |  INFO | Slave downloaded: log/audit.log (0 bytes) 
> > jvm 1    |  INFO | Slave downloaded: log/wrapper.log (305182 bytes) 
> > jvm 1    |  INFO | Slave downloaded: 00000000000000b5.index/MANIFEST-000002 
> > (50 bytes) 
> > jvm 1    |  INFO | Slave downloaded: 00000000000000b5.index/000003.log (553 
> > bytes) 
> > jvm 1    |  INFO | Slave downloaded: 00000000000000b5.index/CURRENT (16 
> > bytes) 
> > jvm 1    |  INFO | Slave has now caught up 
> > 
> > over and over and over... 
> > 
> > I do not see errors in any of my syslog,zookeeper.out or activemq.log ... 
> > 
> > any ideas? 
> > 
> > 
> > 
> > -- 
> > View this message in context: 
> > http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Trying-out-5-9-with-LevelDB-replication-and-have-errors-tp4667192.html
> > Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com. 
> >
> 
> 
> 
> -- 
> *Christian Posta* 
> http://www.christianposta.com/blog
> twitter: @christianposta 
> http://www.christianposta.com/blog
> 
> 
> If you reply to this email, your message will be added to the discussion below:
> http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Trying-out-5-9-with-LevelDB-replication-and-have-errors-tp4667192p4667196.html
> To unsubscribe from Trying out 5.9 with LevelDB replication and have errors, click here.
> NAML





--
View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Trying-out-5-9-with-LevelDB-replication-and-have-errors-tp4667192p4667197.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message