activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From heimdull <fre...@cfandersen.com>
Subject Re: Activemq 5.9 leveldb replication issue
Date Tue, 28 May 2013 17:47:42 GMT
I started testing this on a setup where I manually generate messages and I'm
not able replicate the issue. I think it only happens if there is moderate
load when failing over.

Here is the exact message that shows in the setup where I can replicate the
issue:

2013-05-28 10:42:56,977 | INFO  | DB recovered from failure. |
org.apache.activemq.leveldb.LevelDBClient | ActiveMQ NIO Worker 93

This message shows up in my log after a failover when I delete the broken
queue. After that message I have these:

2013-05-28 10:42:56,990 | WARN  | Async error occurred:
java.lang.IllegalArgumentException: The subscription does not exist:
ID:xx03-35870-1369757354540-1:3:5:1 |
org.apache.activemq.broker.TransportConnection.Service | ActiveMQ NIO Worker
29
java.lang.IllegalArgumentException: The subscription does not exist:
ID:xx03-35870-1369757354540-1:3:5:1
	at
org.apache.activemq.broker.region.AbstractRegion.messagePull(AbstractRegion.java:432)
	at
org.apache.activemq.broker.region.RegionBroker.messagePull(RegionBroker.java:468)
	at
org.apache.activemq.broker.BrokerFilter.messagePull(BrokerFilter.java:87)



--
View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Activemq-5-9-leveldb-replication-issue-tp4667495p4667560.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message