activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Christian Posta <christian.po...@gmail.com>
Subject Re: tracing STOMP in 5.7.0
Date Fri, 08 Mar 2013 18:04:28 GMT
Maybe try ?transport.trace=true


On Fri, Mar 8, 2013 at 5:01 AM, Aleksandar Ivanisevic <
aleksandar@ivanisevic.de> wrote:

>
> Using AMQ 5.7.0, I want to log all STOMP frames. As per docs in
> http://activemq.apache.org/stomp.html section Debugging I have added
> ?trace=true to the uri in transportConnector and the following in
> log4j.properties:
>
> # stomp tracing
> log4j.appender.stomp=org.apache.log4j.RollingFileAppender
> log4j.appender.stomp.file=/tmp/stomp.log
> log4j.appender.stomp.maxFileSize=1024KB
> log4j.appender.stomp.maxBackupIndex=10
> log4j.appender.stomp.append=true
> log4j.appender.stomp.layout=org.apache.log4j.PatternLayout
> log4j.appender.stomp.layout.ConversionPattern=%d [%-15.15t] %-5p
> %-30.30c{1} - %m%n
>
> #log4j.logger.org.apache.activemq.transport.stomp=TRACE, stomp
> # enable this line and disable the above if you just want the frame IO.
> log4j.logger.org.apache.activemq.transport.stomp.StompIO=TRACE, stomp
> log4j.additivity.org.apache.activemq.transport.stomp=false
>
>
> But im not seeing anything in the stomp.log. If I enable the full
> logging and not just StompIO, I see STOMP related debug messages from
> AMQ but no protocol frames.
>
> Any clues?
>
>
>


-- 
*Christian Posta*
http://www.christianposta.com/blog
twitter: @christianposta

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message