activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Christian Posta <christian.po...@gmail.com>
Subject Re: Does the ">" destination wildcard require at least one character preceding it?
Date Tue, 05 Feb 2013 16:16:28 GMT
So I can recreate a priority message failure in our unit tests similar to
what you're describing. It may be different though, so I'll have to look
closer.

How many messages are you using to test to recreate your scenario? over 200
by chance?


On Fri, Feb 1, 2013 at 1:04 PM, Steve.V. <stephen.vincent@sas.com> wrote:

> Well, my tester  has encountered more prioritized message queue test
> failures
> even though she removed those prefetch=0 policies from the activemq.xml
> config file, and the failures are resolved if she uses a queue name when
> specifying the prioritizedMessages="true" policy, instead of attempting to
> use simply ">" for all queues.
>
> Btw, my REST client is very unhappy when I set consumer.prefetchSize=0 in
> "webapps/demo/WEB-INF/web.xml" via:
>
>         <init-param>
>                 <param-name>destinationOptions</param-name>
>                 <param-value>consumer.prefetchSize=0</param-value>
>         </init-param>
>
> Is that supported for REST API clients?
>
>
>
> -----
> Stephen Vincent
> --
> View this message in context:
> http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Does-the-destination-wildcard-require-at-least-one-character-preceding-it-tp4662468p4662656.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>



-- 
*Christian Posta*
http://www.christianposta.com/blog
twitter: @christianposta

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message