activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Christian Posta <christian.po...@gmail.com>
Subject Re: Producer gets stuck on a particular PC
Date Thu, 28 Feb 2013 14:17:34 GMT
If the message never left the producer machine, (network issue?) then that
explains why the producer thread is stuck there... it's waiting for a reply
for a message it thinks was sent, but it never was. Not sure why the
message never sent?


On Thu, Feb 28, 2013 at 6:14 AM, matteor <matteo.rulli@abodata.com> wrote:

>
> I have a broker confugured with the following transport connector:
>
>
> and a producer that sends a text message.
>
> The program runs perfectly ok on several machines with the producer
> deployed
> on remote servers with respect broker and consumers.
>
> The problem is that if I deploy the broker on a particular PC (a dell
> windows 7 laptop) and I deploy the producer on any other machine I got a
> very strange behavior: the producer gets stuck in the highlighted line
> below:
>
> in org.apache.actviemq.transport.FutureResponse. And this happens just with
> the broker deployed on that particular laptop. From wireshark I saw that
> the
> text message never left the producer machine.
>
> Could you please suggest me any possible explanation of this behavior?
>
> I'm working with Activemq 5.6.0
>
> Thank you
> matteo
>
>
>
> --
> View this message in context:
> http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Producer-gets-stuck-on-a-particular-PC-tp4664252.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>



-- 
*Christian Posta*
http://www.christianposta.com/blog
twitter: @christianposta

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message