activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mohit Anchlia <mohitanch...@gmail.com>
Subject Process running but not listening on the port
Date Fri, 04 Jan 2013 16:02:10 GMT
I had 90K messages in the queue and that point yesterday I stopped activemq
and started activemq with new config to enable fileQueueCursor. After
starting activemq I see that the process has started but is not listening
on the port. Neither has jetty come up for some reason. I tried thread dump
but it didn't log stack trace anywhere. I checked again today and it still
is stuck.

2013-01-03 21:53:52,684 | INFO  | Using Persistence Adapter:
KahaDBPersistenceAdapter[/mq/data/pprfdaa300.id.net/kahadb] |
org.apache.activemq.broker.BrokerService | main
2013-01-03 21:53:52,692 | INFO  | JMX consoles can connect to
service:jmx:rmi:///jndi/rmi://localhost:1099/jmxrmi |
org.apache.activemq.broker.jmx.ManagementContext | JMX connector
2013-01-03 21:53:53,269 | INFO  | KahaDB is version 4 |
org.apache.activemq.store.kahadb.MessageDatabase | main
2013-01-03 21:53:53,310 | INFO  | Recovering from the journal ... |
org.apache.activemq.store.kahadb.MessageDatabase | main
2013-01-03 21:53:53,310 | INFO  | Recovery replayed 2 operations from the
journal in 0.026 seconds. |
org.apache.activemq.store.kahadb.MessageDatabase | main
2013-01-03 21:53:53,532 | INFO  | Apache ActiveMQ 5.7.0 (pprfdaa300.id.net,
ID:pprfdaa300.id.net-49479-1357278833402-0:1) is starting |
org.apache.activemq.broker.BrokerService | main
2013-01-03 21:53:54,231 | INFO  | PListStore:[/mq/data/
pprfdaa300.id.net/tmp_storage] initialized |
org.apache.activemq.store.kahadb.plist.PListStore | main

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message