activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dejan Bosanac <de...@nighttale.net>
Subject Re: Web Console: Empty Message Details (but message is fine in stomp)
Date Thu, 10 Jan 2013 16:14:59 GMT
James, it'd be of great help if you could create a test case of some
sort, so this could be investigated.

Regards
--
Dejan Bosanac
----------------------
Red Hat, Inc.
FuseSource is now part of Red Hat
dbosanac@redhat.com
Twitter: @dejanb
Blog: http://sensatic.net
ActiveMQ in Action: http://www.manning.com/snyder/


On Wed, Jan 9, 2013 at 6:55 PM, James Green <james.mk.green@gmail.com> wrote:
> I've only tried on this one test server but all the data I'm throwing in
> ends up empty in the console but fully-formed in a stomp client.
>
> Interestingly if I consume the "bad message" and forward it onward it
> remains unreadable in the console. This is occurring across a number of
> messages including process paths long considered reliable in the past. So
> it seems to be something perhaps recently changed?
>
>
>
> On 9 January 2013 16:43, Dejan Bosanac <dejan@nighttale.net> wrote:
>
>> Hi James,
>>
>> it doesn't sound familiar. Any chance you can reproduce it?
>>
>>
>> Regards
>> --
>> Dejan Bosanac
>> ----------------------
>> Red Hat, Inc.
>> FuseSource is now part of Red Hat
>> dbosanac@redhat.com
>> Twitter: @dejanb
>> Blog: http://sensatic.net
>> ActiveMQ in Action: http://www.manning.com/snyder/
>>
>>
>> On Wed, Jan 9, 2013 at 10:28 AM, James Green <james.mk.green@gmail.com>
>> wrote:
>> > Got a weird one. We have a series of queues and just in the past day or
>> two
>> > I've realised that some of the queues are reporting blank message details
>> > in the web console.
>> >
>> > Here's the page source:
>> > <div class="message"><pre class="prettyprint"></pre></div>
>> >
>> > Yet for another queue, holding different XML data:
>> > <div class="message"><pre class="prettyprint">&lt;?xml
>> > version=&#034;1.0&#034;?&gt;&lt;Event&gt;&lt;VoiceCollection
>> > CallId=&#034;398&#034; MessageId=&#034;92&#034;
>> > AccountId=&#034;200000&#034;
>> >
>> Hash=&#034;27fbd117057f3e983b172d31ddd4465d&#034;Cost=&#034;0&#034;/&gt;&lt;/Event&gt;</pre></div>
>> >
>> > The one that appears blank in the console has the following body when
>> read
>> > using stomp:
>> > <?xml version="1.0"?>
>> > <notification><source>Portal</source><datetime>2013-01-08
>> > 17:50:40</datetime><state>SENT</state><reason>{"CollectedAt":"2013-01-07
>> >
>> 15:15:00","ReceiptAt":"2013-01-08T17:50:40+00:00"}</reason><account>2</account><tag>703ef951-203a-4a23-998d-3ede8e654900</tag><remoteId>703ef951-203a-4a23-998d-3ede8e654900</remoteId></notification>
>> >
>> > Any ideas what might be causing such a thing to occur?
>> >
>> > Broker version: 5.7.0.
>> >
>> > Thanks,
>> >
>> > James
>>

Mime
View raw message