activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From fbcyborg <fbcyb...@gmail.com>
Subject Re: Help configuring ActiveMQ as JMSProvider in WebSphere
Date Fri, 02 Nov 2012 20:12:37 GMT

On Fri, Nov 2, 2012 at 8:49 AM, Claus Ibsen &lt;claus.ibsen@&gt; wrote:
> Hi
>
> And you dont see anymore of the stacktrace?
>
> Wonder if the error comes from the ActiveMQWASInitialContextFactory

Hello! Excuse me for the late reply.

Here's the  complete stacktrace <http://pastebin.com/b7n90Q1H>  .

> I spotted the bug in that code, and logged a ticket
> https://issues.apache.org/jira/browse/AMQ-4153
Great!
I look forward to see some improvement on that.

> You may try with one of the other factories from
> org/apache/activemq/jndi, such as the plain:
> ActiveMQInitialContextFactory.java
OK, I placed org.apache.activemq.jndi.ActiveMQInitialContextFactory instead
of org.apache.activemq.jndi.ActiveMQWASInitialContextFactory as External
initial context factory in the WAS configuration for the JMS Provider.
This is the exception I get:
[11/2/12 21:09:24:312 CET] 0000001d SystemErr     R SLF4J: Failed to load
class "org.slf4j.impl.StaticLoggerBinder".
[11/2/12 21:09:24:312 CET] 0000001d SystemErr     R SLF4J: Defaulting to
no-operation (NOP) logger implementation
[11/2/12 21:09:24:312 CET] 0000001d SystemErr     R SLF4J: See
http://www.slf4j.org/codes.html#StaticLoggerBinder for further details.
[11/2/12 21:09:24:413 CET] 0000001d SystemErr     R
com.ibm.websphere.naming.CannotInstantiateObjectException: threw
NameNotFoundException while the JNDI NamingManager was processing a
javax.naming.Reference object. [Root exception is
javax.naming.NameNotFoundException: jms/systemMessageQueue]
[11/2/12 21:09:24:413 CET] 0000001d SystemErr     R 	at
com.ibm.ws.naming.util.Helpers.processSerializedObjectForLookupExt(Helpers.java:1013)
[11/2/12 21:09:24:413 CET] 0000001d SystemErr     R 	at
com.ibm.ws.naming.util.Helpers.processSerializedObjectForLookup(Helpers.java:730)
[11/2/12 21:09:24:413 CET] 0000001d SystemErr     R 	at
com.ibm.ws.naming.jndicos.CNContextImpl.processResolveResults(CNContextImpl.java:3691)

Note that I am also getting other exceptions for slf4j missing jars, because
I don't know exactly what to put into 
/opt/IBM/WebSphere/AppServer/lib/ext/. I thought only common-logging jar was
necessary but it seems not!

So do you confirm my ActiveMQ configuration on WAS is correct?
Notice also that I am using WAS 7.0.0.23 + activemq-5.7.0 on Linux at my
home PC, but I have WAS 6.1 on windows @work, and I have to use a prior
version of ActiveMQ: 5.4.3 (if I remeber correctly).

Thanks



--
View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Help-configuring-ActiveMQ-as-JMSProvider-in-WebSphere-tp4658603p4658710.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message