activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From lmario07 <lmari...@gmail.com>
Subject Can't Start ActiveMQ Service on Win7 64 bits
Date Wed, 31 Oct 2012 19:33:06 GMT
Hi everyone!,

I tried to start the service but i keep getting these errors:
STATUS | wrapper  | 2012/10/31 12:01:38 | ActiveMQ removed.
STATUS | wrapper  | 2012/10/31 12:01:52 | ActiveMQ installed.
STATUS | wrapper  | 2012/10/31 12:02:26 | --> Wrapper Started as Service
STATUS | wrapper  | 2012/10/31 12:02:26 | Launching a JVM...
INFO   | jvm 1    | 2012/10/31 12:02:26 | java.lang.NoClassDefFoundError:
Files\apache-activemq-5/7/0\bin\win64\//\///conf/broker/ks
INFO   | jvm 1    | 2012/10/31 12:02:26 | Exception in thread "main" 
ERROR  | wrapper  | 2012/10/31 12:02:26 | JVM exited while loading the
application.
STATUS | wrapper  | 2012/10/31 12:02:31 | Launching a JVM...
INFO   | jvm 2    | 2012/10/31 12:02:31 | java.lang.NoClassDefFoundError:
Files\apache-activemq-5/7/0\bin\win64\//\///conf/broker/ks
INFO   | jvm 2    | 2012/10/31 12:02:31 | Exception in thread "main" 
ERROR  | wrapper  | 2012/10/31 12:02:31 | JVM exited while loading the
application.
STATUS | wrapper  | 2012/10/31 12:02:35 | Launching a JVM...
INFO   | jvm 3    | 2012/10/31 12:02:35 | java.lang.NoClassDefFoundError:
Files\apache-activemq-5/7/0\bin\win64\//\///conf/broker/ks
INFO   | jvm 3    | 2012/10/31 12:02:35 | Exception in thread "main" 
ERROR  | wrapper  | 2012/10/31 12:02:35 | JVM exited while loading the
application.
STATUS | wrapper  | 2012/10/31 12:02:40 | Launching a JVM...
INFO   | jvm 4    | 2012/10/31 12:02:40 | java.lang.NoClassDefFoundError:
Files\apache-activemq-5/7/0\bin\win64\//\///conf/broker/ks
INFO   | jvm 4    | 2012/10/31 12:02:40 | Exception in thread "main" 
ERROR  | wrapper  | 2012/10/31 12:02:40 | JVM exited while loading the
application.
STATUS | wrapper  | 2012/10/31 12:02:44 | Launching a JVM...
INFO   | jvm 5    | 2012/10/31 12:02:44 | java.lang.NoClassDefFoundError:
Files\apache-activemq-5/7/0\bin\win64\//\///conf/broker/ks
INFO   | jvm 5    | 2012/10/31 12:02:44 | Exception in thread "main" 
ERROR  | wrapper  | 2012/10/31 12:02:44 | JVM exited while loading the
application.
FATAL  | wrapper  | 2012/10/31 12:02:44 | There were 5 failed launches in a
row, each lasting less than 300 seconds.  Giving up.
FATAL  | wrapper  | 2012/10/31 12:02:44 |   There may be a configuration
problem: please check the logs.
STATUS | wrapper  | 2012/10/31 12:02:44 | <-- Wrapper Stopped

Anyone knows something about this??

Thanks in advance!



--
View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Can-t-Start-ActiveMQ-Service-on-Win7-64-bits-tp4658550.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message