activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Gaurav Sharma <gaurav.cs.sha...@gmail.com>
Subject Re: Request/Response Model Not Working in Network of Brokers. Please Help
Date Wed, 24 Oct 2012 08:28:25 GMT
Some points/observations:

1. Do you have NOB config for HA reasons only? Because if you are
immediately consuming published messages, what's the benefit of paying
the price of broker-to-broker message transfer.. there are other means
to achieve availability and message durability without having to deal
with "replication lag" type issues.

2. That said, your config looks okay: replayWhenNoConsumers set,
enableAudit unset. So, it should work okay on paper. Please give it
some more memory (your current memoryLimit is 10mb)

3. From your debug logs, why is the JMSReplyTo header set to null? And
some of the messages are persistent as well while some are
non-persistent - is that by design?

4. You might also want to consider testing the Master/Slave NOB
option. See https://issues.apache.org/jira/browse/AMQ-3564


On Tue, Oct 23, 2012 at 11:18 PM, ndmigration
<raghu_madabusi@americantours.com> wrote:
> Can somebody help me on this? We are planning to go to production in another
> few days and this issue is a blocker. Please let me know if you need any
> more information.
>
> Thanks,
> Raghu
>
>
>
> --
> View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Request-Response-Model-Not-Working-in-Network-of-Brokers-Please-Help-tp4658071p4658152.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message