activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Torsten Mielke <tors...@fusesource.com>
Subject Re: Multiple Brokers in same VM
Date Fri, 26 Oct 2012 09:02:43 GMT
There are a couple of unit tests that setup the same. 
Perhaps have a look in activemq-core/src/test/java/org/apache/activemq/network package for
example code.


Regards,

Torsten Mielke
torsten@fusesource.com
tmielke@blogspot.com


On Oct 22, 2012, at 11:03 PM, newUser06 wrote:

> Hi, 
> I am new to activeMQ and i am trying to setup 2 instances of activeMQ in the
> same VM using network of brokers using discovery. I am using spring to
> configure the brokers and they are 2 webapps on the same tomcat
> 
> The following logs mentions that connection has been established. But the
> messages are accumulated in broker 2 and broker 1 doesnt receive it. Broker1
> is configured on port 61716 using tcp and Broker 2 is configured on 61616
> using tcp. 
> 
> INFO  o.a.a.n.DiscoveryNetworkConnector: Establishing network connection
> from vm://localhost?network=true to tcp://broker2:61616
> INFO  o.a.a.b.TransportConnector: Connector vm://localhost Started
> INFO  o.a.a.n.NetworkConnector: Network Connector
> DiscoveryNetworkConnector:broker2:61616:BrokerService[broker2] Started
> INFO  c.c.p.v.i.s.d.i.BrokerMgmt: Started broker connection to broker2:61616
> 
> 
> I am not sure what is wrong. I suppose the reason could be because Discovery
> Network connector is trying to use VM. Can you please let me know if there
> is any other way to configure this ?
> 
> Thanks 
> 
> 
> 
> --
> View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Multiple-Brokers-in-same-VM-tp4658063.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.




Mime
View raw message