activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Timothy Bish <tabish...@gmail.com>
Subject Re: Connection Error to Apache
Date Mon, 24 Sep 2012 13:43:05 GMT
On Fri, 2012-09-21 at 02:59 -0700, sujithmenono wrote: 
> Hi,
> 
> I'm trying to write sample code for client/server communication using
> Apache.NMS.Stomp.
> 
> Uri connecturi = new Uri("tcp://0.0.0.0:61616");
> 
> Console.WriteLine("About to connect to " + connecturi);
> 
> // NOTE: ensure the nmsprovider-activemq.config file exists in the
> executable folder.
> *IConnectionFactory factory =
> NMSConnectionFactory.CreateConnectionFactory(connecturi,null);
> *
> I get the following error while creating the connection factory.
> *
> "No IConnectionFactory implementation found for connection URI:
> tcp://0.0.0.0:61616/"*
>    
> This is my setting in activemq.xml
> <transportConnectors>
>             <transportConnector name="default" uri="tcp://0.0.0.0:61616"/>
>         </transportConnectors>
> 

You have configured an openwire transport connector on port 61616.  You
need to configure a STOMP transport connector. 

<transportConnector name="Stomp" uri="stomp://0.0.0.0:61613"/>

> 
> 
> --
> View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Connection-Error-to-Apache-tp4656810.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

-- 
Tim Bish
Sr Software Engineer | FuseSource Corp
tim.bish@fusesource.com | www.fusesource.com
skype: tabish121 | twitter: @tabish121
blog: http://timbish.blogspot.com/


Mime
View raw message