activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Gary Tully <gary.tu...@gmail.com>
Subject Re: ActiveMQ - IDLE SCEP@ message
Date Fri, 31 Aug 2012 12:21:18 GMT
seems to be jetty related but have not tracked it down to a version

http://www.codingtiger.com/questions/jetty/mysterious-console-output-to-stderr-from-jetty.html


On 30 August 2012 17:30, boday <ben.oday@initekconsulting.com> wrote:
> I'm also seeing this message frequently after upgrading from 5.3 to 5.5,
> anyone know what causing this?  Is it anything significant to worry about?
>
>
> oscarp wrote
>>
>> Hi all,
>>
>> I was testing an application and I saw that one producer couldnt send
>> messages to the broker. I cant understand why, and looking for something
>> weird in the broker, I've seen the following trace:
>>
>> IDLE SCEP@13664269 [ d=false, io=1, w=true, rb=false, wb=false]
>>
>> I know that there is one bug related with this message, but the
>> description
>> only speaks about consumer that cant connect or reconnect. Could this bug
>> avoid producers to send messages? Im in windows and activemq 5.4.2.
>>
>>
>> regards
>>
>> --
>> Óscar Pernas Plaza.
>>
>
>
>
>
> --
> View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/ActiveMQ-IDLE-SCEP-message-tp3921839p4655852.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.



-- 
http://fusesource.com
http://blog.garytully.com

Mime
View raw message