activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dejan Bosanac <de...@nighttale.net>
Subject Re: Certificate unknown error AFTER failover enabled
Date Fri, 17 Aug 2012 12:16:20 GMT
Hi,

can you create a test case that demonstrates it and raise a Jira?

Regards
-- 
Dejan Bosanac
Senior Software Engineer | FuseSource Corp.
dejanb@fusesource.com | fusesource.com
skype: dejan.bosanac | twitter: @dejanb
blog: http://www.nighttale.net
ActiveMQ in Action: http://www.manning.com/snyder/


On Thu, Aug 16, 2012 at 4:42 PM, bryce <bryce@mbsys.us> wrote:
> It shouldn't matter too much, but here is the way in which I am utilizing
> ActiveMQ...
>
> I am using an embedded ActiveMQ broker (via SslBrokerService) in Java code
> for our company's software. I connect to the ActiveMQ broker (via
> ActiveMQSslConnectionFactory) from two places: inside the Java code and from
> Mirth Connect.
>
> Everything worked fine until I wanted to enable failover support. I first
> set the broker failover flag to true. Then I changed the URL for the
> connection from ssl://192.168.1.7:61616 to
> failover:(ssl://192.168.1.7:61616)?initialReconnectDelay=100.
>
> The failover seems to be working, but I get this error almost every second:
> 6936 [ActiveMQ Task-1] ERROR org.apache.activemq.broker.TransportConnector -
> Could not accept connection : javax.net.ssl.SSLHandshakeException: Received
> fatal alert: certificate_unknown
>
> The certificate used in encryption worked fine before using failover.
>
> Any suggestions?
>
>
>
> --
> View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Certificate-unknown-error-AFTER-failover-enabled-tp4655212.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message