activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Gaurav Sharma <gaurav.cs.sha...@gmail.com>
Subject Re: Consumer not receiving message
Date Fri, 17 Aug 2012 19:49:55 GMT
Hi Poorva, you can do with just a single broker (on the same jvm, forked or
remote) and producers and consumers as 'clients' of the broker.

For absolute simplicity, consider the broker as a pipe/container with
producer-push and consumer-pull or consumer-push (via messagelistener) like:
producer -> broker-pipe <- consumer (polling)
or
producer -> broker-pipe -> consumer (listening)

Hope this helps.


On Fri, Aug 17, 2012 at 12:36 PM, poorva1209 <poorva1209@gmail.com> wrote:

> I am running producer at Unix machine and consumer at Windows machine.
> The producer is sending the messages but they are not getting received at
> consumer.
>
> It all works fine when producer is also running on windows machine with the
> same configuration.
> Brokers at both producer and consumer are running as java embedded brokers.
> protocol: multicast
> activemq version : 5.5.1 at consumer and 5.6.0 at producer
> jdk = 1.6.0
> Ports are open through firewall at both the machines.
>
> what am I missing?
>
> Thanks,
> Poorva
>
>
>
>
>
> --
> View this message in context:
> http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Consumer-not-receiving-message-tp4655259.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message