activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Timothy Bish <tabish...@gmail.com>
Subject Re: Remote client transport factory configuration
Date Sun, 10 Jun 2012 13:11:05 GMT
On Sun, 2012-06-10 at 04:17 -0700, cdmh wrote: 
> I have been using ActiveMQ 5.4.3 with C++ on Windows, connecting to a local
> server with ActiveMQ CPP 3.4.1 . Everything works great. I have now compiled
> the system on Ubuntu Linux and want to run this connecting to the same
> Windows ActiveMQ server. I get the error:
> 
> Failed to post message to queue "xxx"
> No Matching Factory Registered for format := tcp
>         FILE: activemq/transport/TransportRegistry.cpp, LINE: 44
>         FILE: activemq/core/ActiveMQConnectionFactory.cpp, LINE: 325
> 
> On Linux, I am using ActiveMQ 3.4.3 - is there a compatibility problem?
> 
> If not, how do I configure the MQ client library? I assume it works on
> Windows because I have the server installed? I don't have another Windows
> machine without the ActiveMQ server to try.
> 
> Thanks for you help
> -- Craig
> 
> --
> View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Remote-client-transport-factory-configuration-tp4653142.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

Did you remember to call the library init method?


-- 
Tim Bish
Sr Software Engineer | FuseSource Corp
tim.bish@fusesource.com | www.fusesource.com
skype: tabish121 | twitter: @tabish121
blog: http://timbish.blogspot.com/


Mime
View raw message