activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bondrk <bon...@gmail.com>
Subject Re: ActiveMQ and Jboss AS 7
Date Wed, 23 May 2012 09:07:43 GMT
Hi.
I am having this ERROR in my Jboss log.

14:26:21,366 ERROR [org.jboss.msc.service] (MSC service thread 1-3)
MSC00002: Invocation of listener
"org.jboss.as.connector.deployers.processors.ParsedRaDeploymentProcessor$1@e40293"
failed: java.lang.IllegalArgumentException: JBAS014809: A node is already
registered at '(deployment => activemq.rar)'
	at
org.jboss.as.controller.registry.ConcreteResourceRegistration.registerSubModel(ConcreteResourceRegistration.java:108)
[jboss-as-controller-7.1.1.Final.jar:7.1.1.Final]
	at
org.jboss.as.controller.registry.AbstractResourceRegistration.registerSubModel(AbstractResourceRegistration.java:68)
[jboss-as-controller-7.1.1.Final.jar:7.1.1.Final]
	at
org.jboss.as.controller.registry.AbstractResourceRegistration.registerOverrideModel(AbstractResourceRegistration.java:97)
[jboss-as-controller-7.1.1.Final.jar:7.1.1.Final]
	at
org.jboss.as.connector.deployers.processors.ParsedRaDeploymentProcessor$1.transition(ParsedRaDeploymentProcessor.java:181)
[jboss-as-connector-7.1.1.Final.jar:7.1.1.Final]
	at
org.jboss.msc.service.ServiceControllerImpl.invokeListener(ServiceControllerImpl.java:1416)
[jboss-msc-1.0.2.GA.jar:1.0.2.GA]
	at
org.jboss.msc.service.ServiceControllerImpl.access$2700(ServiceControllerImpl.java:49)
[jboss-msc-1.0.2.GA.jar:1.0.2.GA]
	at
org.jboss.msc.service.ServiceControllerImpl$ListenerTask.run(ServiceControllerImpl.java:1954)
[jboss-msc-1.0.2.GA.jar:1.0.2.GA]
	at
java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.runTask(ThreadPoolExecutor.java:886)
[rt.jar:1.6.0_23]
	at
java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:908)
[rt.jar:1.6.0_23]
	at java.lang.Thread.run(Thread.java:662) [rt.jar:1.6.0_23]

This may not be a issue to worry at all. But I want someone to clarify me
this. 
And also I have one more question. Since I got my application deployed it
may not be a problem. But how do we address the issue when the
application(which is spring based war) get deployed before the activemq gets
deployed and will not find the jndi its looking for.

So, is there a way to ensure that this active mq is deployed along with the
other components(I mean the default components like hornetq and other stuff
loads) during booting. 

If so or If not, How can we force this to get loaded during the server
booting. Please specify if any configurations need to be addressed to ensure
that. If we can get this booted before the applications, that would be the
awesomest thing. and we can ignore the above error as well, since its
registered anyways.

Thanks for your support and help in this regards.

Ram

--
View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/ActiveMQ-and-Jboss-AS-7-tp4649224p4651319.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message